Skanno Home x Ulla Koskinen

Ulla Koskinen on sisustamisen alan pitkän linjan monitoimija, muotoilija ja tuttu erityisesti myös Asun-lehden päätoimittajana. Koskisen suunnittelemaan Skanno-kotiin voi kuvitella asumaan perheen, joka harrastaa laaja-alaisesti kulttuuria, tuntee taiteen ja arkkitehtuurin historiaa ja suhtautuu intohimoisesti etenkin keski-eurooppalaiseen muotoiluun.

Koskinen kertoo tietoisesti haastaneensa Skanno Home kohteen suunnittelussa itsensä värien osalta: tavoitteena oli käyttää runsaasti värejä kuitenkin samalla säilyttäen tilassa rauhan ja harmonian. Koti on erinomainen esimerkki siitä, että tämä on mahdollista. Sävyt soljuvat sisustuksessa vaivattoman oloisesti synnyttäen turvallisen, tunnelmallisen kokonaisuuden.

Värikkyyden harmoniaa

Asunnon säilytysratkaisut on suunniteltu lapsiperheen tarpeet silmälläpitäen kauneudesta piirunkaan vertaa tinkimättä. Blaulta tilatussa kokonaisuudessa on pidetty huolta siitä, että koti on joka tilanteessa funktionaalinen ja palvelee ruuhkaisimmissakin elämänvaiheissa. Keittiön, eteisen, kodinhoitohuoneen sekä kylpyhuoneen kiintokalusteissa on valittu rohkealla ja tarkalla otteella eri sävyisiä ovia, jotka sointuvat upealla tavalla yhteen. Kokonaisuutta tasapainottaa maadoittavaa lämpöä värin pariksi tuova, kaunis pähkinäviilu. Keittiön taso on mustaksi happokäsiteltyä ruostumatonta terästä.

Espoon Kurttilan kaupunginosassa sijaitsevien Skanno Home pop up -kotien sisustukset ovat suunnitelleet Asun-lehden päätoimittaja, suunnittelija Ulla Koskinen ja sisustussuunnittelija Laura Seppänen. Blau on mukana kodeissa keittiö- ja muiden kiintokalusteiden osalta.

Asunnon säilytysratkaisut on suunniteltu lapsiperheen tarpeet silmälläpitäen kauneudesta piirunkaan vertaa tinkimättä.
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
Skanno Home
Sisustussuunnittelija - Ulla Koskinen
Kuvat - Sameli Rantanen
Lue lisää
The Poet¬īs Blue – arkkitehdin showroom-koti
Taitelijakodeista inspiroitunut РHanna Kääriäisen kotona
Vuosi 2024 – Klassikoiden paluu
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.