Blaun tarina

Blaun kanssa kodin toiminnallisuuden tärkeimmät palaset piirretään kauniisti ja toteutetaan laadukkaasti. Tarjoamme kotimaisia räätälöityjä ratkaisuja kodin säilytykseen keittiöstä vaatehuoneeseen. Viihtyisässä kodissa silmä lepää ja mieli rauhoittuu. Kun päivittäiset askareet hoituvat sulavasti, jää tilaa hyvälle elämälle. Me haluamme, että kotisi mahdollistaa juuri sen.

Blaun perustaja Pirjo Mäntysalo työskenteli vuosia keittiöiden parissa. Halu luoda jotakin raikasta ja uudenlaista kumpusi kaipuusta aidosti kauniisiin vaihtoehtoihin. Vuonna 2016 Helsingissä perustetun Blaun maailmassa on ainutlaatuista ketteryyttä: me uudistumme ja kehitymme jatkuvasti, nuuskimme kansainvälisiä tuulahduksia löytäen parhaimmat ja kiehtovimmat uutuudet.

Vannomme kauniiden, viimeisteltyjen kokonaisuuksien nimeen. Ammattitaitoinen tiimimme suhtautuu intohimoisesti keittiöihin, kiintokalusteisiin ja sisustamiseen: vuosien kokemuspohjamme takaa varman osaamisen. Blaulle on myönnetty Suomalaisen Työn Avainlippu- ja Design from Finland-merkit, jotka myönnetään ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, tuotannolle, osaamiselle ja laadulle. Blaun toiminnan läpileikkaa sininen lanka, joka kietoo yhteen kotimaisen toimijuuden ja taivasta kohti kurkottelevat
haaveet.

Jaa unelmasi kanssamme. Me teemme niistä totta.

Blaulta löydät laajan valikoiman laadukkaita materiaaleja, kuvassa marmori ja kalkkikivi.
Blaun Helsingin Töölössä sijaitsevan keittiömyymälän esittely keittiö Calacatta Viola marmorilla.

Vastuullisuudesta

Blaun kalusteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kotimaisuus on Blaun toiminnassa yksi kantavista arvoista, joka merkitsee ennen kaikkea laatua, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Säilytyskalusteet ovat suuria ja tärkeitä kodin hankintoja. Katseita ja käyttöä kestävät laadukkaat keittiöt ja kodin muut säilytysratkaisut ovat valintoja, jotka toimivat ja palvelevat vuosikausia. Blau tähtää toiminnassaan ympäristöä huomioivaan kehitykseen ja edistää toiminnassaan vastuullista kulttuuria, jossa korostuvat suomalaisen työn arvostaminen, laadukkaat materiaalit ja tuotteiden pitkä elinkaari. Tästä työstä Blaun kotimaisille keittiökalusteille onkin myönnetty Suomalaisen Työn Avainlippu.

Palvelut

Jokainen koti on meille uusi alku. Tarjoamme kauniita mittatilauskeittiöitä ja räätälöityjä ratkaisuja kodin säilytykseen, ja ammattitaitoisen avun suunnittelusta toteutukseen. Ennalta määriteltyjen mallistojen sijaan olemme koonneet mittavan vaihtoehtojen kirjon, josta löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat mitat, kiehtovimmat materiaalit ja herkullisimmat sävyt. Kompromisseille ei tarvitse antaa sijaa.

Blaulta löytyy räätälöityjä materiaaleja keittiöön, kuvassa marmori terrazzotaso ja kehysovi.
Kuljemme kanssasi ideasta aina toteutukseen saakka. Laajasta valikoimastamme löydämme yhdessä juuri oikeanlaiset, toiveitasi vastaavat ratkaisut ja suunnittelemme tarvitsemasi kokonaisuudet räätälöidysti kotiisi.

Suunnittelufilosofiamme

Kun keittiö on juuri sinulle ja sinun kotiisi tehty, säilyttää se kauneutensa aina pitkälle tulevaisuuteen. Suunnittelutyömme perustana toimii kotimaisuus ja laadukkaat materiaalit, joiden pohjalta luomme ajattomia ja kestäviä kokonaisuuksia, joissa kauneus sekä toiminnallisuus kohtaavat. Siksi Blaun kotimaiset design-keittiöt toteutetaan mittatilauksena juuri sinun toiveidesi mukaan.

Varaa aika suunnitteluun

 • Nimi
 • Puhelin
 • Miss√§ kohteenne sijaitsee?
 • Kerro lis√§√§ projektistasi
 • Voit varata suunnitteluajan joko myym√§l√§√§n tai konsultaatiok√§ynnin kotiisi. Huomioi, ett√§ kotik√§ynti onnistuu n. 20km s√§teell√§ myym√§l√§st√§mme.
 • Voit halutessasi liitt√§√§ kuvia nykyisesta tilasta, pohjapiirrustuksesta tai inspiraatiostasi. Voit liitt√§√§ enint√§√§n 5 tiedostoa. Yhden tiedoston maksimikoko on 2 Mb.
  Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Kentt√§ on validointitarkoituksiin ja tulee j√§tt√§√§ koskemattomaksi.
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.