Keittiö on tarkoitettu elämistä varten, ja sen kuuluu kestää vuosikymmenten ajan arjen ja elämän rinnalla. Suunnittelufilosofiamme perustuu laatuun, ajattomuuteen ja pitkäikäisyyteen. Haluamme luoda juuri sinulle tehdyn keittiön, jota voit vaalia pitkään. Siksi meidän Suomessa pieteetillä valmistetut keittiöt on luotu kestämään.

10 vuoden takuu

Meille kotimainen muotoilu ja kädentaito ovat tae korkeasta laadusta ja tinkimättömyydestä. Tämä ammattitaito yhdistettynä arkkitehtiemme kuratoimiin korkealaatuisiin materiaaleihin ja mekanismeihin luo keittiön, joka kestää aikaa ja elämää. Uskomme laatuumme ja siksi tarjoamme kalusteillemme 10 vuoden takuun sekä saranoille ja kiskoille 30 vuoden takuun. Oheistuotteiden, kuten tasojen, kodinkoneiden ja hanojen, osalta takuun määrittelee merkkikohtainen valmistaja.

Takuuehtoihin voit tutustua lisää myymälässämme. Mikäli havaitset takuun piiriin kuuluvan vian, olethan yhteydessä myymäläämme.

Laatua pintaa syvemmälle

Aidosti laadukkaan keittiön kestävyys ylettyy pintaa syvemmälle. Runkomme valmistetaan Päijät-Hämeellä standardia paksummasta 18mm levystä, tehden siitä jykevämmän ja kestävämmän. Kalusteidemme kiskot, saranat ja mekanismit edustavat markkinoiden parasta tasoa, ja ne on laajasti testattu kestämään sekä painoa että keittiön kovaa käyttöä. Puuoviemme viilupinnat ovat aitoa puusepän työstämää korkealaatuista puuta sekä maalatut ovemme ruiskumaalataan useita kertoja kestävän maalipinnan takaamiseksi.

Pitkäikäiset kodinkoneet

Laadukkaan keittiön viimeistelevät korkeatasoiset kodinkoneet. Edustamamme kodinkonebrändit on valittu niiden elegantin muotoilun, korkean laadun ja pitkän käyttöiän perusteella. Näin varmistamme, että keittiöstä tulee mahdollisimman kestävä ja pitkäikäinen kokonaisuus. Edustamistamme kodinkonemerkeistä löydät Mielen, Gaggenaun, Siemensin, Boran, Festivon, Smegin ja Temptechin laadukkaat vaihtoehdot.

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.