Blaun 3 tärppiä keittiön järjestämiseen

Ciao!

Inspiroiduimme kirjoittamaan keittiön järjestämisestä. Sinäkin olet varmasti vähintäänkin kuullut sanan KonMari, joka on saanut monet ihmiset innostumaan järjestämisestä. Ajatus siitä, että kaikella on paikkansa, tuo rauhan tyyssijan. Haluamme jakaa keittiön järjestykseen uusia ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Laatikko kuva 1 logolla IMG_2474Blau some.JPG
laatikko kuva 2 logolla IMG_2465Blau some.JPG

1 VETOLAATIKOIDEN JÄRJESTÄMINEN JAKOLAATIKOILLA

Vetolaatikoiden jakolaatikot mahdollistaa, että kaikella on oma paikkansa. On tietysti hyvä käydä ensin ajan kanssa läpi, mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei. Oi se ihana tunne, kun tietää tarkkaan missä mikäkin on. Jakolaatikot ovat modulaarisia eli ovat muokattavissa tarpeiden mukaan. Blaulla suunnittelmasi yhteydessä huolehdimme, että keittiö on myös käytännöllinen sisältä. Meiltä saat monipuolisesti erilaisia värejä ja materiaaleja laatikoiden sisuksiin.

IMG_4346.jpg
IMG-4348.jpg

2 SEINILLE NÄKYVILLE KÄDEN ULOTTUVILLE

Kokkaajan lempi keittiövälineet on nyt sallittua laittaa esille. Tämä ei myöskään vähennä tilaa tasopinnoilta. Tyhjän seinätilan voi täyttää hauskasti ripustamalla arkiset ja iloa tuovat esineet esille. Näin ne ovat aina helposti saatavilla.

IMG_4324.jpg

3 SELKEÄ ULKOA, KÄYTÄNNÖLLINEN SISÄLTÄ

Vetokaappi, jonka sisälle kätkeytyy sisälaatikoita selkeyttämään yleiskuvaa keittiössä. Viimeaikoina keittiöistä on haluttu tehdä entistä kalusteenomaisempia. Tiloista halutaan yhtenäisempiä, joka onnistuu materiaalien jatkuvuudella ja selkeillä linjoilla. Tärkeää on ulkomuodon lisäksi, että keittiö kätkee sisälleen säilytystilaa ja omat paikat tavaroille.

Keittiön aamiaiskaappi

Kuva1: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

Kuva1: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

P5250046logo.jpg
Kuva2&3: Kuvat: Minttu Storgårds, Stailaus: Peeta Peltola

Kuva2&3: Kuvat: Minttu Storgårds, Stailaus: Peeta Peltola

Kuva4: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

Kuva4: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

Aamiaiskaappi on tämän hetken puhutuimpia keittiötrendejä. Jos suunnittelet keittiöremonttia, aamiaiskaappi voi olla arkesi pelastaja, samalla tuoden siihen ripauksen luksusta.

TYYLIKÄSTÄ JA KÄYTÄNNÖLLISTÄ

Kaapin ovien taakse voit piilottaa samaan paikkaan keittiön pienkoneet sekä eniten käytössä olevat astiat. Lisäksi samassa paikassa säilyy esimerkiksi arjen muro- tai muut hiutalepaketit. Miten vain, mikä tuntuu sinusta parhaimmalta! Aamun keittiöaskareet sujuvat helposti kun kaikki löytyy samasta paikasta käden ulottuvilta, ja näin myös keittiön yleisnäkymä pysyy siistimpänä.

TARPEIDESI MUKAAN RÄÄTÄLÖITYNÄ

Me tahdomme luoda juuri sinulle parhaan ratkaisun. Aamiaiskaappia käyttäessä ovet saa liu’utettua kätevästi kaapin sisälle pois tieltä. Ovet on saatavana myös taiteovimekanismilla, joka on toimiva ratkaisu esimerkiksi jos tilaa on rajoitetusti. Aamiaiskaapin sisälle voi sisällyttää vetolaatikoita tai hyllytasoja. Sisälle saa asennettua myös valaisimet sekä pistorasiat.

Löytyisikö teidän kodista tarvetta aamiaiskaapille?

Blogiterveiset ja Terrazzo

CIAO!

Kyllä, me Blaulla perustimme oman blogin! Haluamme tarjota inspiraatiota ja vinkkejä kaikille, jotta kynnys kodin keittiöiden, kylpyhuone- sekä säilytyskalusteiden toteuttaminen ei jäisi vain ajatuksen tasolle. Olemme innovatiivinen ja aikaansa seuraava yritys. Meiltä löydät ja saat aina ajankohtaista suunnittelua ja palvelua.

Tulet jatkossa löytämään blogistamme; Inspiroivia materiaalikuvia, ihania ideoita pursuvia trendibongauksia alan messuilta, sisältöä uusista tuotteista, kuvia valmiista toteutuksista ja niiden syntymisestä, Blaun omista tapahtumista ja paljon muusta.

Jätä kommenttikenttään viestiä, jos sinulla herää kysymyksiä tai toiveita kirjoituksiin liittyen.

IMG_3408Blau instaBlau insta1 LOGOLLA (1).JPG
IMG_3381Blau instaBlau insta1 LOGOLLA (2) (1).JPG

 

Tässä kuussa terrazzo tasomme on herättänyt paljon kiinnostusta. Eikä ihme, sitä ei nimittäin ole Suomesta aikaisemmin saanut tasoina. No, mikä se terrazzo sitten on? Se on saanut alkunsa Italiasta, kun marmorin ylijäämää alettiin hyödyntämään. Terrazzo koostuu marmorista, kvartsista, graniitista ja lasista, jotka on asetettu sementtiin ja viimeistelty kiillottamalla. Se on komposiittimateriaali, eli ekologinen ja laadukas vaihtoehto.

Mitä sanot, terrazzo vai marmori?

Inspiroivia hetkiä toivoen,

Blaun tytöt

 

Kuvat ja stailaus: Minna Jones