Blaun palvelut

Jokainen koti on meille uusi alku. Tarjoamme kauniita räätälöityjä ratkaisuja kodin säilytykseen ja ammattitaitoisen avun suunnittelusta toteutukseen. Ennalta määriteltyjen mallistojen sijaan olemme koonneet mittavan vaihtoehtojen kirjon, josta löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat mitat, kiehtovimmat materiaalit ja herkullisimmat sävyt. Kompromisseille ei tarvitse antaa sijaa.

Näin toimimme

Kuljemme kanssasi ideasta aina toteutukseen saakka. Laajasta valikoimastamme löydämme yhdessä juuri oikeanlaiset, toiveitasi vastaavat ratkaisut ja suunnittelemme tarvitsemasi kokonaisuudet räätälöidysti kotiisi.

1. Varaa suunnitteluaika

Varaa oma maksuton suunnitteluaikasi täyttämällä yhteydenottolomake sivujemme kautta tai ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse myynti@blau.fi, soittamalla tai vierailemalla myymälässämme.

2. Jaa meille unelmasi

Kartoituspalaverissa Blaun myymälässä pääset tunnustelemaan materiaaleja ja tutustumaan esimerkkikokonaisuuksiin. Kartoitamme tarpeesi tyylillisesti ja toiminnallisesti ottaen samalla huomioon tilan ja budjetin asettamat vaatimukset. Saat meiltä tietoa kokonaisprosessista, aikataulusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Mittaathan tilan etukäteen, jotta voimme käynnistää kokonaisuuden suunnittelun.

3. Suunnitelman läpikäynti

Tapaamisemme pohjalta suunnittelijamme tekee sinulle suunnitelman ja laatii tarjouksen. Käymme kanssasi myymälässä 3D-suunnitelman läpi, jolloin hahmotat uuden kokonaisuuden materiaaleja ja yksityiskohtia myöten. Tässä vaiheessa tehdään myös tarvittavat viilaukset suunnitelmaan. Lopuksi sovimme kauppasopimuksen ehdoista ja muista yksityiskohdista.

4. Tilaus, mittauskäynti ja toimitus

Kun olemme tehneet tilauksen, tulemme mittauskäynnille kotiisi varmistuaksemme siitä, että suunnitelma istuu tilaan. Blaun kalusteet valmistetaan mittatilauksena Suomessa ja niiden toimitus ajoittuu 6–8 viikon päähän tilauksesta.

5. Asennuspalvelu

Vaivattomin ratkaisu on valita Blaun yhteistyökumppanina toimiva, asiantunteva ja luotettava kalusteasentaja, joka tekee sinulle tarjouksen kalusteiden asennuksesta.

Varaa aika suunnitteluun

 • Nimi
 • Puhelin
 • Missä kohteenne sijaitsee?
 • Kerro lisää projektistasi
 • Voit varata suunnitteluajan joko myymälään tai konsultaatiokäynnin kotiisi. Huomioi, että kotikäynti onnistuu n. 20km säteellä myymälästämme.
 • Voit halutessasi liittää kuvia nykyisesta tilasta, pohjapiirrustuksesta tai inspiraatiostasi. Voit liittää enintään 5 tiedostoa. Yhden tiedoston maksimikoko on 2 Mb.
  Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.