Skanno Home x Laura Seppänen

Blau on Skannon kodissa kuin kotonaan. Skanno on avannut ovet kahteen omakotitaloon, joiden sisustukset ovat kahden maamme huippuammattilaisen suunnittelemat. Näissä kodeissa samaan pohjaratkaisuun on synnytetty toisistaan täysin poikkeavat maailmat.

Yhteistä molemmille on kuitenkin laatu ja vastustamaton kauneus. Espoon Kurttilan kaupunginosassa sijaitsevien Skanno Home pop up -kotien sisustukset ovat suunnitelleet Asun-lehden päätoimittaja, suunnittelija Ulla Koskinen ja sisustussuunnittelija Laura Seppänen. Blau on mukana kodeissa keittiö- ja muiden kiintokalusteiden osalta.

Laura Seppänen on L/S design agencyn perustaja ja lukuisia, pääpainoisesti yksityiskohteiden sisustuksia uransa aikana suunnitellut sisustussuunnittelija ja stylisti. Seppäsen Skannolle suunnitteleman kokonaisuuden hienostunut tunnelma kuljettaa ajatukset ylelliseen italialaiseen villaan, jossa paahteisena kesäpäivänä asukaat liihottelevat pellavaisissa vaatteissaan varjopaikkoihin rentoutumaan. Seppäsen suunnittelun lähtökohtana oli tehdä asunnossa ratkaisuja, jotka luovat avaruutta ja mahdollistavat valon esteettömän kulun. Kodin sisustukseen valitut materiaalit ylevöittävät paikan tunnelman: täällä jokaisessa arkipäivässäkin on ripaus loman tuntua.

Blaun toteuttamat säilytysratkaisut

Arkea kohottavat myös asuntoon Blaun toteuttamat räätälöidyt säilytysratkaisut. Mittatilauskeittiön säväyttäjä on kauttaaltaan peilipintainen saareke, joka luo optisen harhan heijastellessa ympäristöään ja näin ikään kuin kadoten tilaan. Muualla keittiössä tammiviilu ja mustaksi happokäsitelty messinki yhdistyvät elegantteihin kivitasoihin ja -hyllyihin. Blaun tammiviiluiset kiintokalusteet löytyvät myös asunnon kodinhoitohuoneesta sekä kylpyhuoneesta tuoden tämän kodin jokapäiväiseen elämään harmoniaa, laatua ja käytännöllisyyttä. Kodinhoitohuoneessa korkeat tammiviiluiset ovet on venytetty ekstra suuriksi, jolloin tammen kaunis pinta näkyy suurena pintana katkeamattomana antaen kylpyhuonelle todellista luksus spa-tunnelmaa.

Vuonna 1946 perustettu Skanno on designalan perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden, erityisesti keski-eurooppalaisten muotoiluyritysten huonekalujen jälleenmyyntiin sekä yksilölliseen sisustussuunnitteluun.

Tammiviilu ja mustaksi happokäsitelty messinki yhdistyvät elegantteihin kivitasoihin ja -hyllyihin.
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
Skanno Home
Sisustussuunnittelija - Laura Seppänen
Kuvat - Mikael Pettersson
Lue lisää
Väriä ja kerroksellisuutta – Lilli Salmisen kotona
FAÇADE – uusi klassikko-ovi
Raparperi-ruusu granita, haudutettua raparperia, jugurttia ja marenkia by Canvas
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.