Laadukas ja kotimainen Blau

Meille Blaulla on erityisen tärkeää luoda laadukas, kotimainen ja yksilöllisesti suunniteltu keittiö tai kaluste. Laatu koostuu ajattomuudesta, hyvistä materiaaleista, kestävyydestä ja toimivuudesta. Keittiö on perheen kohtaamispaikka. Sinne kokoonnutaan yhdessä tekemään ruokaa ja vaihtamaan päivän kuulumisia.

Blaun kanssa kodin toiminnallisuuden tärkeimmät palaset piirretään kauniisti ja toteutetaan laadukkaasti. Tarjoamme mittatilausratkaisuja kodin säilytykseen keittiöstä vaatehuoneeseen. Viihtyisässä kodissa silmä lepää ja mieli rauhoittuu. Kun päivittäiset askareet hoituvat sulavasti, jää tilaa hyvälle elämälle. Me haluamme, että kotisi mahdollistaa juuri sen.

Säilytyskalusteet ovat suuria ja tärkeitä kodin hankintoja. Katseita ja käyttöä kestävät ratkaisut ovat valintoja, jotka toimivat ja palvelevat vuosikausia. Blau tähtää toiminnassaan ympäristöä huomioivaan kehitykseen ja edistää toiminnassaan vastuullista kulttuuria, jossa korostuvat suomalaisen työn arvostaminen, laadukkaat materiaalit ja tuotteiden pitkä elinkaari.

Panostamme suomalaiseen tuotteeseen, muotoiluun ja osaamiseen. Kauniit keittiöt ja toimivat kodit ovat intohimomme. On kunnia kuulua Design From Finland -merkin yrityksiin.

 

Keittiöremontti on iso urakka, eikä sitä ihan heti halua tehdä uudestaan – hyvä keittiö palveleekin useita vuosia.
h
h
h
h
h
h
Keittiöt
Kuvat - Mikael Pettersson
Stailau - Minna Jones

Materiaalit
Kuvat & Stailaus - Minna Jones
Lue lisää
Taitelijakodeista inspiroitunut – Hanna Kääriäisen kotona
Vuosi 2024 – Klassikoiden paluu
Joululahjaopas 2023
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.