Integroitu työpiste kotiin

Etätyöskentely on ajankohtaisempaa kuin koskaan, ja mahdollistaa joustavamman työarjen. Jos kotoa ei löydy työskentelyyn soveltuvaa pistettä, Blaun suunnittelijat voivat toteuttaa sinulle KIT-kalusteen, eli kiintokalusteeseen integroitavan työpisteen. 

Blaun KIT-kaluste

Jos kotiin ei ole mahdollista sijoittaa täysmittaista työpistettä, voi työpisteen toteuttaa myös kiintokalusteen yhteyteen. KIT-työpiste antaa selkeän paikan kotitoimistolle, se on helposti piilotettavissa, eikä se vaadi erillistä tilaa. Työpisteen voi ottaa käyttöön tarvittaessa tai jättää kaapiston taakse odottamaan. Vain kaapin ovet sulkemalla voi luoda selkeät rajat työ- ja vapaa-ajalle kotonasi.

Suunnittelukilpailu

Pandemian aiheuttaman etätyöskentelyn takia päätimme järjestää suunnittelukilpailun, jossa tehtävänä oli suunnitella kodin kiintokalusteeseen integroitava pieni työpiste. Työpisteessä tuli huomioida työasento, laitteiden sijoittelu, valaistus, työvälineiden säilytys sekä työpisteen luonteva sijoittuminen ympäröivään tilaan.

Monikäyttöinen etätyöpiste

Suunnittelukilpailun voitti Vivianna Eksymä. Vivianna suunnitteli yksiöönsä kalusteeseen itegroitavan työpisteen, joka on työnteon lisäksi tarkoitettu laittautumiseen. Työpisteen saa piilotettua sulkemalla oven, jolloin kaapisto muuttuu suoralinjaiseksi kaapistoksi. Työtason alta löytyy pieni laatikko, jossa säilyttää esimerkiksi tietokonetta tai muuta tarpeellista. Säilytystilaa löytyy lisäksi korkeasta kaapista sekä yläkaapeista. Kaapiston sävyksi valikoitui Blaun värimalliston hempeä Kajo -sävy.

Yksilöllinen etätyöpiste

Löytyykö sinun kotoasi jo hyvä työskentelypiste, kaipaisiko se parannusta vai puuttuuko se kokonaan? Kotitoimiston työpisteen tulisi olla miellyttävä paikka, jossa jaksaa työskennellä yhtä tehokkaasti kuin työpaikallasikin. Toimivan työskentelypisteen lisäksi ergonominen tuoli auttaa pysymään virkeänä työpäivän aikana. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun kotityöskentetlyn tarpeillesi.

Työpisteen saa piilotettua sulkemalla oven, jolloin kaapisto muuttuu suoralinjaiseksi kaapistoksi.
h
h
h
h
Kuvat - Mikael Pettersson
Stailaus - Minna Jones
Lue lisää
Taitelijakodeista inspiroitunut РHanna Kääriäisen kotona
Vuosi 2024 – Klassikoiden paluu
Joululahjaopas 2023
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.