Anna Puun kotona

Anna Puun ja hänen perheensä ostama hulppea vuonna 1969 rakennettu omakotitalo koki remontin myötä täydellisen muodonmuutoksen. Iloisia värejä ja persoonallisuutta täynnä oleva koti on remontoitu aikakautta ja kodin alkuperäisiä yksityiskohtia kunnioittaen. Asunnon henki haluttiin säilyttää, mutta sen pinnat ja toiminnot päivittää tähän päivään. 

Messinkiset kierreportaat, suuria ikkunoita ja Muranon kattovalaisimia Рkodin alkuperäisiä yksityiskohtia, jotka sykähdyttävät edelleen. Kokonaisuudesta on remontoitu asukkaidensa näköinen, mutta se istuu silti kauniisti 70-luvulla rakennetun talon miljööseen. Remontin myötä koti on täyttynyt muun muassa persoonallisesta taiteesta ja raikkaista väreistä, jotka näkyvät myös kodin kiintokalusteissa aina sinivihreästä keittiöstä vaaleanpunaiseen pukeutumishuoneeseen.

Keittiön suunnittelussa Annan apuna on toiminut sisustussuunnittelija Diana Cerrada sisustusarkkitehtitoimisto KOKO3:sta. Keittiön ehdoton katseenvangitsija on heleän vihreällä sormipaneelilla vuorattu saareke yhdistettynä persoonallisiin vintage baarituoleihin. Saarekkeen taso on pidetty tyhjänä ja toiminnot sijoitettu takaseinälle Рnäin saarekkeen äärelle jää runsaasti tilaa elämälle ja yhdessä ololle. Jotta keittiö näyttäisi mahdollisimman kalusteenomaiselta, valittiin kodinkoneiksi Mielen uuni ja Boran liesitaso, jotka ovat muotoilultaan hyvin minimalistiset. Loput kodinkoneista on integroitu korkeisiin tammiviiluisiin kaappeihin ja sieltä löytyvään aamiaiskaappiin.

Myös kodin vaatekaappeihin on valittu iloisia värejä, jotka mukailevat asukkaiden persoonaa. Lasten huoneista löytyy hempeää vaaleanpunaista ja rottinkia sekä vaalean sinistä. Annan omassa pukeutumishuoneessa kaapin ovet on sävytetty puuterisella vaaleanpunaisen sävyllä, joka tuo tilaan pehmeän naisellisen tunnelman. Pukeutumishuoneen kaapeissa on myös uudelleen käytetty kodin alkuperäisiä messinkivetimiä, jotka tuovat kokonaisuuteen persoonallisen lisän.

Kylpyhuoneiden allaskaapeissa materiaaleina on käytetty lämpimiä puuviiluja. Pariskunnan makuuhuoneen kylpyhuoneessa on käytetty persoonallista tiikkiä, joka istuu täydellisesti asunnon 70-luvun henkeen ja alkuperäisiin ikkunankarmeihin. Retrohenkinen tiikki puuviilu on yhdistetty moderneihin terrazzolaattoihin tehden kokonaisuudesta raikkaan.

 

Keittiön ehdoton katseenvangitsija on heleän vihreällä sormipaneelilla vuorattu saareke yhdistettynä persoonallisiin vintage baarituoleihin.
h
h
h
h
h
h
h
Kuvat - Mikael Pettersson
Stailaus - Minna Jones
Lue lisää
Taitelijakodeista inspiroitunut РHanna Kääriäisen kotona
Vuosi 2024 – Klassikoiden paluu
Joululahjaopas 2023
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.