Ajattoman keittiön suunnittelu

Yhden keittiön pitoajan ollessa keskimäärin 20 vuotta, on erityisen tärkeää panostaa keittiössä laatuun, ajattomuuteen ja yksilöllisten tarpeiden huomiointiin. Trendikkään, mutta ajattoman keittiön suunnittelu on nuoralla kävelyä uuden ja innovatiivisen sekä klassinen välillä. Se on suunnittelijan taidonnäyte, joka vaatii huolellista perehtymistä tilaan ja sen käyttäjiin.

Kun keittiö on juuri sinulle ja sinun kotiisi tehty, säilyttää se kauneutensa aina pitkälle tulevaisuuteen. Tärkeimpänä ajatonta keittiötä suunnitellessa on huomioida sen toiminnallisuus. Jos keittiö ei palvele käyttäjäänsä arjessa, ei sitä voi myöskään säilyttää sellaisenaan. Ahkera kokkaaja tarvitsee laskutilaa kun taas astioiden keräilijä säilytysratkaisuja. Uutta keittiötä hankiessa onkin hyvä miettiä, mikä vanhassa keittiössä on toiminut ja mikä ei. Arjen kautta nousee esiin ne asiat ja toiminnot, joita keittiöltäsi todella tarvitset. Kun keittiö yksilöidään oman arjen ja elämän mukaan, pysyy se ajankohtaisena pitkään.

Hyvä nyrkkisääntö ajatonta keittiötä suunnitellessa on mukailla talon arkkitehtuuria ja aikakautta. Uuden keittiön tulee istua muuhun tilaan ja sointua ajan henkeen. Kun kodin uuteen keittiöön valitaan yksityiskohtia ja materiaaleja, joita oltaisiin voitu löytää myös alkuperäisestä asunnosta voidaan varmistua siitä, että lopputuloksesta tulee todellakin ajaton. 60-luvun kotiin sopii esimerkiksi sapelimahonki- tai jalavaviilu, kun taas klassinen shaker-ovi istuu jugend asuntoon täydellisesti. Tällöin valmis kokonaisuus ei heijasta ainoastaan sen hetken trendejä vaan kodin persoonallista kauneutta.

Yksi tärkein tekijä, joka takaa ajattoman keittiön, on laadukkaiden materiaalien suosiminen. Kun keittiössä on panostettu laatuun ja kestävyyteen, voidaan olla varmoja siitä, että kokonaisuus toimii ja näyttää kauniilta vielä vuosienkin päästä. Luonnosta saatavat materiaalit säilyvät myös ajankohtaisina ja tyylikkäinä pitkään. Meillä Blaulaisilla onkin syvä rakkaus laadukkaisiin ja aitoihin materiaaleihin Рtästä pääset tutustumaan Blaulta löytyviin tasomateriaaleihin ja niiden ominaisuuksiin sekä ylläpitoon.

Kun keittiö on juuri sinulle ja sinun kotiisi tehty, säilyttää se kauneutensa aina pitkälle tulevaisuuteen.
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
Lue lisää
The Poet¬īs Blue – arkkitehdin showroom-koti
Taitelijakodeista inspiroitunut РHanna Kääriäisen kotona
Vuosi 2024 – Klassikoiden paluu
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.