Lapsiperheen keittiö

Valeäiti- blogista tutun Hannen uudisrakennuksen suunnittelussa panostettiin ajattomuuteen ja lapsiperheen arjen toiminnallisuuteen. Siksi kiintokalusteiden väripaletti pidettiin minimalistisena ja materiaaleissa panostettiin laatuun - näin keittiö viehättää asukkaiden silmää vielä vuosienkin päästä.

Tätä Blau keittiötä lähdimme suunnittelemaan asiakkaallemme Hannelle uudisrakennuskohteeseen. Projekti on monelle tuttu jo Hannen Valeäiti-blogista.

Keittiön toiminnallisuuden suunnittelu oli erityisen tärkeää perheessä, jossa on pieniä lapsia. Uudesta keittiöstä toivottiin linjakasta, kompaktia ja selkeää. Korkeat kaapit myötäilevät kauniisti korkeaa tilaa, ja antavat lisätilaa tavaroille. Tilaa rauhoitettiin valitsemalla vetimettömät yläkaapit.

Jotta perhe voi olla yhdessä kokkaillen, keittiöön suunniteltiin tilava saareke, johon liesi integroitiin. Keittiökalusteiden värisävyksi valikoitui Tikkurilan sävy 1952, joka vaihtelee kauniisti vuodenajan mukaan, leikitellen hienovaraisesti valkoisen ja harmaan välillä.

h
h
h
h
h
Kuvat - Mikael Pettersson
Stailaus - Minna Jones
Lue lisää
The Poet´s Blue – arkkitehdin showroom-koti
Taitelijakodeista inspiroitunut – Hanna Kääriäisen kotona
Vuosi 2024 – Klassikoiden paluu
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.