Klassikoita modernilla otteella – Habitare 2022

Vuoden 2022 Habitare-messujen teemana oli Reimagina, jonka puitteissa visioitiin tulevaisuuden asumista ja elämistä ja niiden mahdollisuuksia. Yhdessä Dream Cozyn kanssa Blau herätti henkiin sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvaksen ajatuksia keittiöiden ja kiintokalustesuunnittelun tulevista trendeistä ja materiaaleista - esillä oli myös 7 muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista kotimaista brändiä ja heidän uutuuksiaan. Yhteisosastolla nähtiinkin rohkeaa värin käyttöä yhdistettynä ainutlaatuiseen kotimaiseen muotoiluun ja tuotantoon.

Anna-Kaisa avaa itse osaston suunnitteluprosessia seuraavasti: ”Kotimaisuus, klassisuus ja kodikkuus olivat suunnittelutyön kantavat teemat. Yhteisosaston suunnittelussa halusin tuoda jokaisen brändin ajankohtaisimmat ja ihanimmat tuotteet esille. Sininen keittiö, ruudullinen sohva ja hulppea lasiseinä ovat minun näkemykseni kodin sisustamisesta vuonna 2022”.

Tulevaisuuden keittiö trendeiltä Blau odottaa näkevänsä muun muassa yhä rohkeampaa värien käyttöä ja metallisia pintoja sekä tasoissa että ovissa – nämä elementit ovat vahvasti läsnä myös Blaun Habitare osaston keittiökalusteissa.

Blaun toteuttamassa keittiössä yhdistyy kauniisti klassisia ja moderneja elementtejä – keittiön pehmeä sininen sävy muistuttaa saariston huviloista ja perinteisistä jugend kodeista, kun taas Stalan terästasot, Lumo-ovien minimalistiset linjat ja sisennetty sokkeli antavat kokonaisuudelle modernia ilmettä. Blaun Lumo-ovi on kustomoitu Virtasen ekologiseen maalin sävyyn Dalskär, joka inspiroitunut saariston luonnosta. Sinisen vastapainoksi avokaappien taustoihin valittiin tammiviilu tuomaan kokonaisuuteen lämpöä ja kodikkuutta. Sama tammen sävy toistuu myös osastolla Timberwisen Kori-punos parketissa sekä Interfacen kalusteissa. Blaun keittiön modernin tunnelman viimeistelee Volan näyttävä 590H hana harjatussa rosteri sävyssä, Innoluxin klassiset valaisimet, E. Ahlströmin astiat ja Essis by Lasilinkin suuri kaareva peili.

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja kaikille Habitaressa vierailleille!

h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
h
Osaston sisustussuunnittelu - Anna-Kaisa Melvas
Kuvat - Viola Virtamo
Lue lisää
FAÇADE – uusi klassikko-ovi
Raparperi-ruusu granita, haudutettua raparperia, jugurttia ja marenkia by Canvas
Valkoista parsaa ja Gribiche-kastiketta by Canvas
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.