Kauniin ja toiminnallisen keittiön viimeistelee laadukkaat kodinkoneet. Olemmekin huolella kuratoineet valikoimaamme kattauksen markkinoiden johtavia kodinkonetoimittajia taataksemme korkeimman laadun ja pitkän käyttöiän. Edustamistamme kodinkonemerkeistä löydät Mielen, Gaggenaun, Siemensin, Boran, Festivon, Smegin ja Temptechin laadukkaat vaihtoehdot.

 

GAGGENAU

 

Gaggenaun luksusluokan kodinkoneet ovat tunnettuja ammattitason ominaisuuksistaan ja ainutlaatuisesta muotoilustaan. Alun perin Saksassa vuonna 1683 perustetun Gaggenaun juuret juontavat metalliteollisuuteen, ja siitä lähtien se on kasvanut arvostetuksi toimijaksi niin ammatti- kuin kotikeittiöiden kodinkoneiden valmistajana.

Tutustu Gaggenaun kodinkonevalikoimaan täältä.

MIELE

 

Saksalainen Miele on edustanut tinkimätöntä laatua jo yli 120 vuoden ajan. Mielen kodinkoneissa yhdistyy niin saksalainen insinööritaito ja innovaatio sekä puhdaslinjainen ja elegantti muotoilu. Mielen ytimessä oleva ajatusmaailma kiteytyy hyvin heidän lupaukseensa Immer Besser, eli ”Yhä Paremmin”.

Tutustu Mielen kodinkonevalikoimaan täältä.

 

SIEMENS

 

Älykkääseen teknologiaan ja yksilölliseen muotoiluun keskittyvä Siemens edustaa saksalaista insinööriosaamista jo vuodesta 1847. Tunnusomaista Siemens kodinkoneiden muotokielelle on vaakalinjassa kulkevat kromilinjaukset, jotka korostavat premium-tason tuotteiden eleganssia.

Tutustu Siemensin kodinkonevalikoimaan täältä.

BORA

 

Saksalainen Bora sai alkunsa puuseppä Willi Bruckbauerin tavoitteesta luoda entistä kauniimpia keittiöitä. Hän kehitti alansa ensimmäisen keittotason höyrynpoistojärjestelmän, BORA Professionalin, jonka hän patentoi vuonna 2006. Sittemmin integroidulla liesituulettimella valoittanut Bora on laajentanut valikoimaansa tarjoten kattavan valikoiman elegantisti muotoiltuja ja laadukkaita kodinkoneita.

Tutustu Boran kodinkonevalikoimaan täältä.

FESTIVO

 

Kotimaiset Festivon kylmälaitteet ovat osoitus suomalaisesta designosaamisesta. Hollolassa valmistetuissa kylmälaitteissa yhdistyy laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta ja täsmällinen suomalainen työnjälki. Tilavat kylmälaitteet ovat suunniteltu optimaallista ruuan säilytystä varten.

Tutustu Festivon kylmälaitevalikoimaan täältä.

SMEG

 

Väreistään, muotoilustaan ja teknologiastaan tunnettua italialaista Smegiä ohjaa ajatusta keittiöstä kodin sydämmenä. Yli yhdeksänkymmentä vuotta kodinkoneita valmistanut Smeg on ehkä parhaiten tunnettu 50-luvun tyylistä inspiroituneista kodinkoneistaan, mutta nykyään sen valikoima kattaa lisäksi klassisen minimalistisia kodinkoneita, joista valita juuri omaan makuun sopivimmat.

Tutustu Smegin kodinkonevalikoimaan täältä.

TEMPTECH

 

Pohjoismaiselta viinikaappiasiantuntijalta, Temptechiltä, löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman korkealaatuisia viinikaappeja. Norjalaisen Temptechin valikoimasta löydät heidän oman mallistonsa lisäksi muun muassa La Sommelieren, Avintagen ja Climadiffin viinikaapit.

Tutustu Temptechin viinikaappivalikoimaan täältä.

 

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.