BLAU keittiöt- unelmista rakennettu keittiö

Luomme kanssasi unelmien keittiön, joka on kaikkea sitä, mistä olet aina haaveillut. Pienintäkin yksityiskohtaa myöten suunniteltu keittiö muuttaa arkiaskareet sujuviksi ja keittiössä on aina ilo olla. Sellaisessa keittiössä luodaan parhaimmat maut ja muistot. Kun keittiö on suunniteltu juuri sinun makuusi se sulautuu kauniisti ympäristöönsä ja on toiminnallisuuksiltaan täsmälleen tarpeisiisi räätälöity.

Viimeistä piirua myöten toiveitasi ja tarpeitasi vastaava tila kaikkine upeine yksityiskohtineen takaa sen, että rakastat keittiötäsi jokaikinen päivä. Halusit sitten puhtaita linjoja ja vaaleita värejä tai rouheaa ja rohkeaa niin me toteutamme toiveesi suurella huolellisuudella. Halutessasi voimme kruunata keittiösi vaikka upealla aamiais- tai baarikaapilla.

Anna meidän luoda kokonaisuus, joka on kauniisti tasapainossa koko muun kodin kanssa. Myymälämme sijaitsee Helsingissä, tervetuloa! Voit myös soittaa tai lähettää meille sähköpostia, sovitaan yhdessä sopiva suunnitteluaika

 

Kotimaista osaamista ja laatua

Laadukkaan toteutuksen ja asiakaslähtöisen palvelun lisäksi panostamme suomalaiseen tuotteisiin, muotoiluun ja osaamiseen. Tämän osoituksena Blaulle on myönnetty Suomalaisen Työn Avainlippu-, Design from Finland- sekä Design District Helsinki -merkit. Ainutlaatuisen suomalaisen muotoilun avulla luomme asiakkaillemme aikaa kestävät ja korkealaatuiset keittiöt.

Yksilölliset keittiökalusteet - Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Mikään haave ei ole mahdoton toteuttaa. Mittojen mukaan valmistetut keittiökalusteet tekevät kaikista unelmistasi totta. Kaipaatko keittiökalusteita kodin kaarevalle seinälle tai standardimittoja suuremmat keittiökalusteet? Luomme halutessasi pelkistetystä persoonallisen ja arkisesta ylellisen. Kauniit ja harkitut yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen tunnelman keittiöön. Kun kaikella on oma paikkansa ja laskutilaa on tarpeeksi, ruoanlaitto on nautinto. Suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, jossa voit tyytyväisenä lepuuttaa silmiäsi. Kun keittiö tehdään vain sinua ja perhettäsi varten, arki on sujuvaa ja vaivatonta. Meidän valikoimamme ei ole rajoittunut vain tiettyyn mallistoon. Tarjoamme keittiökalusteet niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin. Etsimme asiakkaidemme kanssa yhdessä soveltuvimmat ja parhaimmat ratkaisut. Mitoitus, värit, materiaalivaihtoehdot eivät ole unelmiesi tiellä, vaan tekevät niistä totta.

Älä tingi unelmistasi, ota yhteyttä! Soita tai lähetä sähköpostia. Olet myös erittäin tervetullut myymäläämme Helsinkiin keskustelemaan toiveistasi ja tarpeistasi.