Uusretro keittiö

Espoon Niittykumpuun 1960-luvulla rakennettu rivitalokodin keittiö, sai uuden ilmeen ajan henkeä kunnioittaen.

Asiakkaalle on erityisen tärkeää keittiön sulautuvan kotiin, jossa on säilytetty paljon alkuperäisiä pintoja ja retroa 60- luvun tunnelmaa. Onnistuimme toteutuksessa täydellisesti. Keittiö näyttää, että se olisi aina ollut siinä. Voimme siis todeta, että huippuunsa hiottu toimivuus ja talon arkkitehtuuria kunnioittaen syntyy jokapäiväisen arjen luksusta.

Keittiössä vallitsee luonnolliset sävyt ja maanläheiset materiaalit. Alakaapiston ovimateriaaliksi valikoitui näyttävä viiluovi. Punertava, jossa näkyy voimakas syykuvioinen ovi on sapelimahonkia. Keittiökalusteet sopivat loistavasti yhteen kodin muiden puupintojen kanssa. Yläkaapistot ovat vaaleaa maalattua mattaovea, ne tuovat keittiöön lisää raikkautta. Hana, allas ja lankavedin ovat messinkiä. Uusretroon keittiöön messinki on erinomainen.

Käytävämallisessa keittiössä on paljon säilytystilaa. Lyhyemmältä seinämältä löytyy taiteovimekanismilla toimiva aamiaiskaappi. Siellä on säilössä kahvinkeitin ja muut pienkodinkoneet. Vaaleat yläkaapit tuovat lisää persoonaa aamiaiskaappiin.

Hakolan ihastuttavat puiset hyllyt, Artekin ruokapöytä ja Nemon lampe de marseille- valaisin sopivat täydellisesti keittiöön!

Keittiökalusteiden hinta 17.000 - 20.000€

(Hinta ei sisällä työtasoa, kodinkoneita eikä kalusteasennusta.)