Trendikäs Terrazzo ja rottinki

Helsingin Punavuoressa sijaitseva nuorenparin asunto on saanut uuden elämän. Uudistuksen myötä kodista löytyy suomalaista muotoilua, kodikkuutta ja valoa.

Pariskunnalle oli tärkeää jakaa makuutila omaksi tilakseen, jossa on paikka rauhoittumiseen.

Minna Jones suunnitteli Blaulle rottinkipunoksesta ja saarnista kauniin tilanjako-oven. Vaikuttava ja kodikas rottinkiovi sopii erinomaisesti tähän kotiin. Tila pysyy keveänä ja ilmavana. Ovi estää myös valon pääsyä suoraan makuutilaan.

Terrazzoa on keittiön tasoissa ja välitilassa. Terrazzo jatkuu näyttävästi saarekkeen päätyyn ja on keittiössä isossa roolissa.

Vaikka keittiö on kompakti saimme sinne kaikki tärkeät toiminnot. Tasolla mahtuu loistavasti kokkailemaan kaksi ihmistä samaan aikaan. Integroimme jääkaapin ja pakastimen vierekkäin saarekkeeseen. Kompaktiin keittiöön voi olla vaikeaa mahduttaa kaikki tarpeelliset kodinkoneet. Päädyimme asiakkaan kanssa astianpesukoneen ja uunin yhdistelmään. Näin saimme molemmat mahtumaan!

Inspiroiva koti pitää sisällään ajattomia puisia huonekaluja. Artekin avohyllyillä voi pitää arkiset astiat käden ulottuvilla. Nemon lampe de marseille- seinävalaisin tuo keittiöön valoa sekä luksusta. Tässä kodissa on aistittavissa selittämätön ajattomuus.