Selkeä ja scandinaavinen

Onnea on keittiö, jossa voi toteuttaa kaikki keittiöhaaveensa.

Toteutimme tämän keittiön asiakkaallemme uudisrakennuskohteeseen Helsingin Laajasaloon. Monille keittiö saattaakin olla jo ennestään tuttu Valeäiti-blogista.

Arkkitehti Eve Sarapää toivoi keittiön olevan linjakas, kompakti ja selkeä. Toimintojen ja keittiökalusteiden tarkkaan suunniteltu sijoittelu oli erityisen tärkeää perheessä, jossa on pieniä lapsia.

Kvartsitaso on nostettu jatkumaan keittiön tasosta välitilaan, samalla kvartsilla vuorattiin saareke, näin lopputuloksesta saatiin linjakas kokonaisuus.  

Korkeat räätälöidyt yläkaapistot myötäilevät kauniisti korkeaa tilaa, tuoden välitilaan ilmavuutta ja mukavasti lisätilaa perheen tavaroille.

Selkeys saatiin vetimettömillä yläkaapeilla. Värisävyksi valikoitui Tikkurila 1952 sävy. Väri vaihtelee kauniisti vuodenajan mukaan, leikitellen valkoisen ja harmaan välillä. 

Siemensin liesitasoon on integroitu liesituuletin ja näin huoneilma pysyy raikkaana ja keittiön ilme kevyenä, koska ruoanlaiton aikana syntyneet höyryt poistetaan siellä missä ne syntyvät.

Olisiko tämä sinunlaisesi keittiö?