Näin toimimme

 
Yhteydenotto-.jpg

1. YHTEYDENOTTO

Voit ottaa meihin yhteyttä käymällä myymälässämme, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Yhteydenottopyynnön jälkeen keittiösuunnittelijamme ottavat sinuun yhteyttä ja sopivat kanssasi kartoituspalaverin myymäläämme.

Kartoitus.jpg

2. KARTOITUS

Projekti alkaa kartoituspalaverista. Keittiösuunnittelijamme käy olennaiset tarpeesi tarkasti läpi niin ulkoisesti kun toiminnallisesti huomioiden tilan ja budjetin asettamat vaatimukset. Ota mukaan mitat tilasta, joiden pohjalta aloitamme suunnittelemaan kokonaisuutta.

 
Suunnittelu ja tarjous (2).jpg

3. SUUNNITTELU JA TARJOUS

Kartoituspalaverin pohjalta keittiösuunnittelijamme tekee sinulle ehdotuksen, jossa hän on huomioinut toiminnallisuuden ja yksilölliset toiveesi. Myymälässämme käymme yhdessä läpi kanssasi tarjouksen ja 3D-keittiösuunnitelman, josta on helppo hahmottaa uusi keittiö sekä sen värit ja yksityiskohdat. Jos suunnitelma vaatii muutoksia hiomme ne kuntoon.

Tilaus-ja-toimitus.jpg

4. TILAUS JA TOIMITUS

Kun olet tyytyväinen suunnitelmaan ja tehnyt lopulliset valinnat on aika tilata. Tilauksen jälkeen keittiösuunnittelijamme tekee tarkistusmittauksen jolla varmistamme, että kaikki mitat ovat oikein ja keittiö voidaan tilata ja toimittaa. Keittiömme toimitetaan normaalisti 5-6 viikon kuluessa tilauksesta.

 
Asennus.jpg

5. ASENNUSPALVELU

Blau tekee yhteistyötä kokeneiden remonttiyritysten kanssa, jotka pääsääntöisesti asentavat keittiökalusteita. Keittiöasentaja organisoi puolestasi paikalle putki- ja sähkömiehet oikeaan aikaan, joten keittiöremontti sujuu mutkattomasti. Muistathan kotitalousvähennyksen!