Minimalistinen ja rauhallinen

Haaveiletko minimalistisesta keittiöstä?

Toteutimme nuorelle parille Helsingin Töölöön upean kaupunkikodin keittiön. Olohuoneeseen avautuva minimalistinen keittiö sulautuu kauniisti ympäristöönsä.

Asiakkaiden toive oli saada keittiöstä suoraviivainen, pelkistetty kokonaisuus, joka henkii nykyaikaa. Puhtaat linjat ja vaaleat värit ovat aikaa kestäviä valintoja. Mustalla tasolla ja tapwellin hanalla saimme kivaa kontrastia valkoisiin vetimettömiin kaappeihin.  

Aamiaiskaappi sopii täydellisesti tähän keittiöön. Se piiloutuu nerokkaasti kaapistoseinään tason päähän ja toimii taiteovimekanismilla, joka on toimiva ratkaisu tähän keittiöön. Tarvikkeet saa siististi piilotettua oven taakse ja kaikki tarpeellinen löytyy samasta paikasta, myös työskentelytilaa jää enemmän, kun pienkoneita voi säilyttää aamiaiskaapissa.

Keittiökalusteet sijoitimme kahdelle eri seinälle L-muotoon. Oikeanpuolisella seinällä on korkeita komeroita, joihin on integroitu kodinkoneita. Jätimme kokonaan yläkaapit pois vasemmalta seinältä, jotta saimme luotua tilaan avaruutta.