Miksi valita Blau?

Blaun ytimessä on kotimainen muotoilu ja tuotanto - kaikki kalusteemme valmistetaan lähellä täällä Suomessa. Tämä kotimainen ja kestävä tuotanto yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun takaavat Blaun korkealaatuisen ja pitkäikäisen lopputuloksen. Varastotuotteiden sijaan jokainen Blaun kaluste valmistetaan yksilöllisesti sinulle, jolloin valmis kokonaisuus on aina juuri sinun arkesi ja kotisi näköinen.

Kotimaisten design-keittiöiden edelläkävijä

Blaun uniikki suunnittelujälki on syntynyt syvän intohimon ja pitkän kokemuksen pohjalta. Aikakaudelle uskollinen suunnittelu yhdistettynä kalustemuotoilijoidemme tekniseen tuntemukseen tekevät Blausta kotimaisten design-keittiöiden edelläkävijän, joka ei suunnittele vain keittiöitä, vaan tarkoituksenmukaisia kokonaisuuksia.

Kotimainen työ ja tuotanto

Yksi ydinarvoistamme on kotimaisen työn ja lähituotannon vaaliminen. Siksi kaikki kalusteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Meille lähituotanto ei ole ainoastaan kestävämpi ja vastuullisempi valinta, vaan takuu laadusta sekä tapa tukea suomalaista osaamista ja käsityötä.

Mittatilaustyönä sinulle räätälöity

Koska jokainen keittiö ja sen käyttäjä ovat uniikkeja, niin ovat myös kaikki toteuttamamme kiintokalusteet. Blaun kotimainen mittatilauskeittiö räätälöidään vastaamaan toiveitasi ja sopimaan juuri sille tarkoitettuun tilaan.

Emme valmista mitään varastoon, vaan jokainen keittiö valmistetaan vasta sille tarkoitettuun kotiin. Näin vältymme turhalta tuotannolta ja voimme valmistaa vain sellaista, jota käyttäjänsä vaalii pitkään.

Yksilöllistä suunnittelua

Suunnittelufilosofiamme perustuu ajattomaan muotoiluun ja pitkäikäisyyteen.

Emme suunnittele vain perinteisiä keittiöitä, vaan suunnittelemme käyttäjänsä näköisen kokonaisuuden eletyn elämän, kodin arkkitehtuurin ja ympäröivien värien ja materiaalien pohjalta. Uskomme, että tällöin saadaan luotua niin käytännöllisesti kuin visuaalisesti pitkäikäinen keittiö, joka kestää vuodesta toiseen.

Laadukkaimmat materiaalit ja mekanismit

Taidokkaan suunnittelutyön ohella Blau-keittiön pitkäikäisyyden takaavat korkealaatuiset materiaalit ja mekanismit.

Meillä materiaalien valinta ei rajoitu ennalta määriteltyyn mallistoon, vaan lähdemme aina liikkeelle sinun toiveistasi. Valinnan vaikeutta helpottaaksemme olemme kuitenkin kuratoineet kattavan materiaalivalikoiman, joissa painottuvat erityisesti jalopuupinnat ja luonnonkivet.

Kaunista vastuullisemmin

Kestävä ja vastuullinen lopputulos syntyy harkituista valinnoista. Siksi investoimme jokaisen keittiön suunnitteluun sen ansaitseman ajan ja ajatuksen. Harkitusti suunniteltu ja huolellisesti toteutettu luo kestävämpiä keittiöitä, jotka säilyvät vuosikymmenien ajan.

Kartoitamme käyttämiemme materiaalien alkuperän ja suosimme lähituotantoa. Kalusteillemme on myönnetty tästä kotimaisuutta edistävästä työstä Avainlippu- ja Design From Finland- merkit. Käyttämämme viilupinnat valmistaa kotimainen puusepänteollisuuden yritys FSC-sertifioidusta puusta, joka on merkki puun eettisestä ja kestävästi kasvatetusta alkuperästä.

Varaa aika suunnitteluun

 • Nimi
 • Puhelin
 • Miss√§ kohteenne sijaitsee?
 • Kerro lis√§√§ projektistasi
 • Voit varata suunnitteluajan joko myym√§l√§√§n tai konsultaatiok√§ynnin kotiisi. Huomioi, ett√§ kotik√§ynti onnistuu n. 20km s√§teell√§ myym√§l√§st√§mme.
 • Voit halutessasi liitt√§√§ kuvia nykyisesta tilasta, pohjapiirrustuksesta tai inspiraatiostasi. Voit liitt√§√§ enint√§√§n 5 tiedostoa. Yhden tiedoston maksimikoko on 2 Mb.
  Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Max. tiedoston koko: 2 MB.
 • Kentt√§ on validointitarkoituksiin ja tulee j√§tt√§√§ koskemattomaksi.
Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka. Varaa aika suunnitteluun

Ota yhteyttä, niin sovitaan Sinulle parhaiten sopiva aika ja paikka.