Habitare 2019

Blau_Habitare_01 (3).jpg
_02.jpg
IMG_1275.jpeg
28D706FE-A5AD-46C9-A3A1-6537E7D99C9A.jpg
Blau_Habitare_05.jpg
50EB7104-1E24-41C1-A630-6E3FBE3FFC4A.JPG
_03 (2).jpg
IMG_0574.JPG

Ciao!

Nyt on Habitare pyyhältänyt ohitse. Osastomme toteutimme yhdessä Asun-lehden, Iittalan ja Gozyn kanssa. Olemme ylpeitä koko osastostamme ja valtavan kiitollisia, että meillä on tämmöisiä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa on ilo toimia. Hyvän yhteistyö palkittiin, kun kansainväliset bloggarit valitsivat meidät parhaimmaksi osastoksi.

Suunnittelimme yhdessä Ulla Koskisen kanssa Habitareen keittiön, joka vastaa periaatteitamme. Meidän kanssamme mitoitus, materiaalit ja värit eivät ole esteitä unelmien toteuttamiselle. Halusimme näyttää mitä se käytännössä tarkoittaa. Tässä luksus keittiössä hyödynnettiin erilaisia materiaaleja, sävyllisiä runkoja ja jopa puusepäntyötä. Värimaailmassa vallitsi luonnolliset sävyt ja erilaiset puumateriaalit. Linjakas keittiökokonaisuus muodostui pähkinä ovista, jossa oli massiivipuusta valmistetut näyttävät vetimet. Luonnolliset materiaalit jatkuivat Minna Jonesin suunnittelemassa tilanjako-ovessa, joka oli tehty männystä ja rottingista.

Savon stone liesitaso ja tasosta ylösnouseva liesituuletin sai paljon uteliaita katseita ja ihailua. Eikä yhtään ihme, koska ne oli integroitu mustaan dekton työtasoon. Mieletön kokonaisuus!

Suuri kiitos!

Olemme yllättyneitä ja ylpeitä siitä, kuinka monelle Blau oli ennestään tuttu, kun taas osalle kävijöistä olimme aivan uusi tuttavuus. Kiitos kaikille, jotka kokivat tämän upean kokemuksen kanssamme ja kävivät osastollamme. Oli mukava tavata ja tutustua teihin!

Habitare tavoitti tänä vuonna 57 124 kävijää. Tuotteet, design ja osastojen suunnittelu oli kaiken kaikkiaan upeaa!

Toivottavasti sait messuilta inspiraatiota ja ideoita. Meitä Habitaren iloinen tunnelma on ilahduttanut vielä messujen jälkeenkin!