Syksyn uutuus tasomallit Habitaressa

Ciao!

Oletko meidän kanssa samaa mieltä, että terrazzo on tämän vuoden puhutuimpia taso materiaaleja?

Siitä inspiroituneena kasvatimme valikoimaamme terrazzo tyylisillä tasoilla. Postauksessa olevat tasot ovat marmori komposiittia. Eli tasoissa on sidosainetta ja marmorin paloja. Tasoissa on täysin marmorin ominaisuudet. Uusissa tasoissa on lämpimiä sävyjä, erilaisia harmaan värejä, rouheaa mustaa ja tietenkin myös leikkisyyttä. Nämä tasot tekevät ehdottomasti keittiöstä katseenvangitsijan.  

ensikosketus uutuus tasoihin Habitaressa 

Habitaren vuoden 2019 teema on Mindspaces – Mielen tiloja. Tilaratkaisut, materiaalit, värit, ja esineistö luovat tunnetiloja ja palvelevat elämän erilaisia tarpeita. Nämä näyttävävät taso kollaasit on nähtävissä Asun + Blau osastolla Habitaressa 6d49! Tule katsomaan millaisia tunteita nämä materiaalit herättävät sinussa!

Mallitaso 4.jpg
Mallitaso 2 .jpg
Mallitaso 3.jpg
Mallitaso 5.jpg
Mallitaso 6.jpg
mallitaso 8.jpg
mallitaso 9.jpg