Kuinka valita ajaton ja samalla trendikäs keittiö?

Ciao!

Kuinka valita ajaton ja samalla trendikäs keittiö? Kysymys, jonka kuulemme Blaulla usein.

Suurin osa ihmisistä pitää keittiötään keskimäärin 20 vuotta. Siksi onkin tärkeää löytää jokaiselle yksilöllinen keittiö. Jos haluat ajattoman keittiön joka kestää myös ulkonäöllisesti aikaa, kannattaa silloin ottaa huomioon laatu, materiaalit ja säilytystilan tarve.

Oletko ahkera leipoja, joka tarvitsee paljon pöytätilaa? Kokkaavan perheen tarpeet ovat aivan erilaiset, kun kiireisen yksin asuvan. Jos sinulla on suuri kokoelma erilaisia astioita on hyvä suunnitella kaikkille astioille paikka, jotta ahdas säilytystila ei myöhemmin ala häiritsemään.

Hyvä nyrkkisääntö uuden keittiön hankinnassa on kiintokalusteet, jotka mukailevat talon arkkitehtuuria. Vastavalmistunut keittiö sointuu tilaan ajan hengen mukaan.

Beigen ja harmaan eri sävyt ovat klassisia, mutta valkoinen on luottoväri suomalaisille. Pieniä muutoksia kuitenkin on ollut havaittavissa vuosien varrella. Nimittäin valkoinen alkaa taittumaan lämpimämpään valkoiseen ja korkeakiilto-ovet ovat väistyneet maalattujen mattaovien tieltä. Tasoissa luonnollisen ja aikaa kestävän tunteen saat kivellä. Esimerkiksi graniitti tai komposiittikivi on hyviä valintoja.

Blau__03.jpg

Loistoidea on sävyttää keittiökalusteiden ovet, jo aikaisemmin seinissä tai väliovessa olevalla värillä.

Blau_Tehtaankatu25_04 (5).jpg
Blau_Tehtaankatu25_01 (4).jpg

 Jugend-kotiin tehty keittiö sopii tilaan ja on ajanhenkinen.

Mikä tärkeintä, ota aikaa ja valitse sellainen keittiö, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Me autamme sinua mielellämme unelmiesi keittiön suunnittelussa ja toteutuksessa!