Rakkaudesta rottinkiin

Ciao!

Rottinki on päässyt tänä vuonna valokeilaan yhä useammissa huonekaluissa ja käyttötarkoituksissa. Sitä näkyy valaisimissa, tuoleissa, kaapeissa sekä asusteissa. Rottinki on kestosuosikki! Se tuo nostalgisen tunteen ja ajattoman tunnelman tilaan, kun tilaan.

Blaun rottinkiovi on herättänyt paljon kiinnostusta, siksi haluammekin kertoa siitä vielä enemmän!

Logolla Blau_Pursimiehenkatu 9A_01 (1) (1)xx.jpg
Blau_Pursimiehenkatu 9A_05 (1) xx.jpg
Stailaus: Minna Jones  Kuvaus: Mikael Pettersson

Stailaus: Minna Jones

Kuvaus: Mikael Pettersson

Mitoitus ja materiaalit

Rottinkiovi on luottostailaajamme Minna Jonesin käsialaa. Ilmava rottinki on luonnonmateriaalia ja hyvin monikäyttöinen. Oven punos on vaaleaa käsittelemätöntä rottinkia. Kuvissa näkyvä rottinkiovi jakaa makuutilan muista tiloista omakseen ja estää valon pääsyä suoraan makuutilaan olematta kuitenkaan liian umpinainen. Ovi liukuu seinän sisälle viemättä tilaa makuualkovista.

Oven kehys on massiivipuuta. Me käytämme aina tilanjako-oven kehyksessä saarnia, siinä on erittäin miellyttävä väri ja tyylikäs pinta. Ajaton tilanjako-ovi on tehty puusepäntyönä. Blaulla teemme yhteistyötä puusepän kanssa ja olemmekin toteuttaneen erittäin kauniita kalusteita hänen kanssaan. Kuvissa näkyvän oven hinta on 1680€. Rottinkiovessa erilaiset mitoitukset ovat mahdollisia samalla tavalla, kun Blaun keittiöissäkin. Leveämpään rottinkioveen tulee aina lisähintaa.

kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Asennuksia rottinkioveen teemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle.

Psst! Iloisia uutisia! Syksyllä lanseeraamme lisää rottinkituotteita, joten pysy ehdottomasti kuulolla jos sinäkin rakastat rottinkia!