Blaulaiset

Ciao!

Henkilökuntamme, osaaminen ja innostus on yrityksemme tärkein voimavara! Haluamme asiakkaidemme tietävän kenen kanssa he ovat tekemisissä.

NYT BLAUN TIIMI ESITTÄYTYY!

Blau4939 (1).jpg

Yrityksen menestymisen taustalla on aina oma henkilöstö ja sen osaaminen.

Blau4805.jpg

Pirjo Mäntysalo

Pirjo on Blaun perustaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kalustealalta. Ensin myyjänä sitten tuotepäällikkönä ja nyt yrittäjänä. Hän on tehnyt keittiöitä, kylpyhuoneita ja säilytysjärjestelmiä mitä erilaisimpiin koteihin. Hän kokee kaikki työt uusina ja innostavina haasteina. Pirjon kunnianhimoisena tavoitteena on muuttaa ihmisten käsitystä keittiöremontin onnistumisesta alusta loppuun. Tinkimätön ammattitaito ja positiivinen asenne on hänen vahvuus suunnittelutyössä. Pirjo pitää tärkeänä lopputulosta, jonka tulee aina olla asiakkaan odotusten mukainen.

Blau4750.jpg

Heini Paassola

Blaun osakas Heini on ahkera, vahvan näkemyksen omaava keittiösuunnittelija. Heiniltä ei sinnikkyyttä puutu ja töissä hän tähtää aina löytämään asiakkaalleen täydellisesti tilaan sopivan, kauniin ja toimivan keittiön. Heinillä on kokemusta 13 vuoden ajan kiintokalustesuunnittelusta ja hän on kiinnostunut oppimaan uutta joka päivä.

Heini asuu Espoossa ja ulkoilee paljon vapaa-ajallaan. Meri ja veneily viisihenkisen perheen kanssa on lähellä sydäntä. Kauniiden asioiden löytäminen ympäristöstä niin koiralenkillä metsässä, kuin lounaskahvilan seinävärityksessä inspiroi tuomaan näkemystä asiakkaiden koteihin ja keittiösisustukseen.

Blau4862.jpg

Jenni Korpela

Iloisen ja energisen luonteen omaavalla Jennillä on ehtinyt kertyä kokemusta keittiösuunnittelusta rutkasti. Sisustussuunnittelijan koulun käyneellä on kokemusta hyvin mielenkiintoisista ja erilaisista keittiöprojekteista, kodeista julkisiin tiloihin. Suunnittelijana hän eläytyy jokaiseen projektiin intohimoisesti. Hänen tehokas työskentely ja luovat ratkaisut ovat inspiroivia. Hän rakastaa päästä toteuttamaan asiakkaan unelmia yhdessä!

Vapaa-ajalla Jenni purkaa energiaa juoksuharrastuksen ja urheilun parissa. Kauniissa ympäristössä, hän ikuistaa mahtavia maisemia ja arkkitehtuuria valokuvauksella.

Blau4680.jpg

Meryem Biermann

Meryemin työpäivät ovat hyvin moniulotteisia. Sosiaalinen media, sisällöntuotto, mainonta ja blogi ovat tiivisti läsnä jokaisessa työpäivässä. Nuoresta iästä huolimatta Meryemillä on takana jo neljän vuoden myyntikokemus. Monipuoliset työtehtävät ja uudet haasteet hän ottaa mielellään vastaan.

Luonteenpiirre, joka kuvaa Meryemiä osuvasti on fiilistelijä. Hän rakastaa kotona erilaisia projekteja, persoonallisia tauluja ja kahta vilkasta kissaansa. Viikon lepopäivä on sunnuntai, jolloin hän kiertelee kirppiksiä ja nauttii kuplivista sunnuntaibrunsseista. Meryemin mielestä on upeaa olla tämmöisessä tehotiimissä mukana!

Blau4837.jpg

Jenni Repo

Aurinkoinen Jenni toimii Blaulla tiiviisti tuotteiden parissa. Hän pitää huolen, että suunnittelijan ja asiakkaan visio toteutuu suunnitelmien mukaan remontin aikana. 14 vuoden kokemus kalustealalta on mahduttanut kokemusta myös keittiösuunnittelusta. Jennin tarkkuus on ihailtavaa. Hän pystyy organisoimaan monta liikkuvaa asiaa kerralla. Jennin työn palkitsee onnistunut remontti ja tyytyväinen asiakas.

Kotona Jenni organisoi nelihenkisen perheen arkea. Uusien ruokareseptien kokeilu ja herkulliset makuelämykset ystävien ja perheen kanssa on lähellä sydäntä.

Blau4716 (1).jpg

Juulia Keto

Juulia työskentelee Blaulla suunnitteluassistenttina keittiösuunnitelmien parissa. Sisustusarkkitehtuuria viimeistä vuotta opiskelevalta löytyykin tarkkuutta ja luovuutta suunnitteluun. Alassa häntä kiehtoo, kuinka hyvällä suunnittelulla pystyy vaikuttamaan positiivisesti ihmisen hyvinvointiin ja mielialaan.

Juulia on kaiken kauniin ihailija ja loputon esteetikko. Hänellä on intohimoinen suhde oppimiseen ja uusien kokemusten hankkimiseen. Vapaa-ajalla hän yrittääkin keksiä aina jotain uutta. Kiertelyä museoissa, uuden naapuriravintolan sisustusta tutkien tai uusia ruokareseptejä testaillen.