Unelmien täyttymyksiä 60- luvun rivitalokodissa

Ciao!

Ruoanlaitto ei ole vain ruoan valmistusta. Se on viestintää, keskustelua, tanssia ja se tuo suuren ilon. Tämä keittiö on tehty kunnioittamaan 60-luvun rivitalokotia Espoossa ja sen ajan henkeä.
Se on suunniteltu koskettamaan, näkemään ja kokemaan!

Kurkista alas niin näet kaikkien rakastamat Ennen/Jälkeen -Kuvat!

Ennen:

ee5f04da-47e2-4929-912e-2af257b5f8f2.JPG
9f3e507d-5e7c-4746-a81e-3397644ed35a.JPG

Jälkeen:

Uusretro2 .jpg
Uusretro keittiö 4.jpg
Kuvaus: Mikael Pettersson Stailaus: Minna Jones

Kuvaus: Mikael Pettersson Stailaus: Minna Jones

Toiminnot nykyaikaan, uusretrolla tyylillä

Annaleena Hämäläisen perheen kodissa oleva tunnelma saa hengen salpaamaan. Kodin alkuperäisiä pintoja on hyvin vaalittu. Tiiliseinä, mosaiikkiparketti, katto ja tietenkin 60-luvun tiikkiovet ovat loistavassa kunnossa. Alkuperäinen keittiö sopi tilaan viimeistä piirtoa myöten, kuitenkaan se ei ollut enää toiminnoiltaan nykypäivää eikä lapsiperheen tarpeita palveleva.

Haasteena oli saada 60- luvun retro tunnelma säilymään keittiössä ja keittiökalusteet sulautumaan alkuperäisien pintojen kanssa. Onnistuimme toteutuksessa täydellisesti. Keittiö näyttää, että olisi aina ollut siinä.

Kodissa olevat 60-luvun alkuperäiset tiikkiovet toimi inspiraation lähteenä keittiökaappien ovissa. Alakaapiston ovimateriaaliksi valikoitui näyttävä viiluovi. Punertava ja voimakas syykuvioinen ovi on sapelimahonkia. Yläkaapistot ovat vaaleaa maalattua mattaovea, jotka tuovat keittiöön raikkautta. Käytävämallisessa keittiössä on paljon säilytystilaa. Lyhyemmältä seinämältä löytyy taiteovimekanismilla toimiva aamiaiskaappi. Kaappiin piiloutuu kahvinkeitin ja muut keittiön pienkoneet. Hana, allas ja lankavetimet ovat messinkiä. Uusretroon keittiöön messinki on erinomainen vaihtoehto, koska sitä käytettiin paljon 60-luvulla. Hakolan ihastuttavat puiset hyllyt, Artekin ruokapöytä ja Nemon lampe de marseille- valaisin sopivat täydellisesti keittiöön!