StalaTex ruostumattomat teräspinnat

Ciao!

Saammeko esitellä tasomateriaalin, joka on varmasti tuttu jokaiselle. Nimittäin TERÄSTASO, joka näyttäytyy aivan uudessa hohteessa!

BLOGI 2.jpg
Taso: Lehti

Taso: Lehti

 

collection Harri Koskinen

medium_Product_StalaTex_surface_Collection+Harri_Koskinen_001.jpg

Rosteri rokkaa

Kävimme alkuvuodesta koko Blaun tiimin voimin uuden StalaTex malliston lanseeraustilaisuudessa. Malliston on suunnitellut Harri Koskinen, joka on suomalainen maailmalla tunnettu muotoilija. Tilaisuudessa esiteltiin kaikki kahdeksan upeaa ja erilaista rosteritaso pintaa. Harrin inspiraatio kuoseihin kumpusi luonnosta, geometriasta ja assosiaatioista. Nimet kuvioille kuvailevat erinomaisesti ja yksilöllisesti jokaista pintaa. Savi, Ruoto, Lehti ja Viiva, Kenno, Havu, Tunturi ja Jäälautta. Kuosit on luonnosteltu käsin ja siirretty ruostumattoman teräksen pintaan laserteknologialla.

Rosteritaso on keittiöissä taas huippusuosittu materiaali. StalaTex tasosta voi tehdä välitilaan jatkuvan noston, kaapin päätylevyksi tai vaikkapa sokkeliksi.

StalaTex terästasoissa on teollisuushenkisyyttä, klassista kauneutta ja ajattomuutta. Tasoissa yhdistyvät kauniit, sisustukselliset tekstuurit sekä ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet: hygieenisyys, helppo puhdistettavuus, kuumankesto ja pitkäikäisyys. StalaTex taso ei kulu tai haalistu kovassakaan käytössä. Se häivyttää lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista.