Komposiittitaso keittiössä

Ciao!

Komposiitti on mainio tasomateriaali sen pitkäikäisyyden, kestävyyden ja muovailtavuuden ansiosta. Siksi se sopii käytettäväksi niin keittiöihin kuin kylpyhuoneisiin.

Mikä se komposiitti sitten on? Komposiitilla tarkoitetaan materiaalia, jossa yhdistyy useampi eri materiaali, ja ne yhdistyessään luovat toimivan kokonaisuuden.

Komposiittivalmistajia on useampia, mutta me Blaulla edustamme näitä kolmea eri komposiittimateriaalia:

Durat, Hi-Macs ja Corian

Nämä komposiitit ovat nostaneet hurjasti suosiotaan tasomateriaalina niiden monipuolisuuden, muokattavuuden ja saumattomuuden takia. Komposiittien muovailtavuudessa on lähes rajattomat mahdollisuudet, ja ne tehdään aina mittatilaustyönä. Komposiittimateriaalit soveltuvat mainiosti niin yksityiskoteihin kuin julkisiinkin tiloihin kestävyytensä ansiosta.

DURAT

Durat on Suomessa kehitetty polyesteri-pohjainen komposiittimateriaali. Se sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Teollisuudelta kerätty muovijäte murskataan pieniksi rakeiksi, jotka antavat Duratille sille ominaisen, kauniin tekstuurin. Durat valetaan muotteja käyttämällä erilaisiin muotoihin. Värisävyn voi valita oman maun mukaan. Durat-taso on uudistettavissa kevyesti hiomalla.

HI-MACS

Hi-Macs on kivikomposiittia. Siinä on 75% luonnollista mineraali- ja väriainesekoitusta johon on lisätty akryylia. Hi-Macs on teknologiajätti LG Hausys:in kehittämä materiaali. Värivaihtoehtoja löytyy yli 100 kappaletta. Hi-Macs on erittäin helppohoitoinen, hygieeninen ja lämpömuovattavissa.

CORIAN

Corian on Amerikassa kehitetty komposiittimateriaali, joka koostuu alumiinihydroksidista ja korkealaatuisesta akryylista. Sen parhaimpina ominaisuuksina pidetään sen pehmeää tuntua, läpikuultavuutta, värejä sekä lämpömuovautuvuutta.

Durat (Harmaa mallipala)

Durat (Harmaa mallipala)

Hi-Macs keittiötaso upotetulla altaalla. Materiaali jatkuu välitilaan.

Hi-Macs keittiötaso upotetulla altaalla. Materiaali jatkuu välitilaan.

Hi-Macs taso kylpyhuoneessa.

Hi-Macs taso kylpyhuoneessa.

Corian taso kylpyhuoneessa upotetuilla altailla.

Corian taso kylpyhuoneessa upotetuilla altailla.