Laadukas ja kotimainen keittiö

Ciao!

Blaulla meille on erityisen tärkeää luoda laadukas, kotimainen keittiö, joka on ennen kaikkea yksilöllisesti suunniteltu.   

Design from Finland- merkin arvot kulkevat työssämme aina mukana ja ovat tärkeitä yrityksellemme.

Siksi haluamme avata tarkemmin mitä laatu, suomalaisuus, design ja yksilöllisyys merkitsee meille ja miten se näkyy työssämme.

Blau__07 (1).jpg


YKSILÖLLISYYS

Mieti miten ihanaa olisi, jos keittiösi tehtäisiin vain sinua tai perhettäsi varten. Blaun valikoima ei ole rajoittunut tiettyyn mallistoon. Etsimme aina asiakkaan kanssa yhdessä sopivan parhaan mahdollisen ratkaisun. Mitoitus, värit, materiaalivaihtoehdot eivät ole unelmiesi tiellä, vaan tekevät niistä totta!


LAATU

Blaulla laatu koostuu ajattomuudesta, hyvistä materiaaleista, kestävyydestä ja toimivuudesta. Keittiö on perheen kohtaamispaikka. Sinne kokoonnutaan yhdessä tekemään ruokaa ja vaihtamaan päivän kuulumisia. Keittiöremontti on iso urakka, eikä sitä ihan heti halua tehdä uudestaan. Onneksi hyvä keittiö palvelee useita vuosia.

KOTIMAISUUS & DESIGN

Panostamme suomalaiseen tuotteeseen, muotoiluun ja osaamiseen.Kauniit keittiöt ja toimivat kodit ovat intohimomme. On kunnia kuulua DFF-merkin kantajiin. Design From Finland -sivusto tekee suomalaiseen designiin tutustumisesta jo itsessään muotoilukokemuksen. Oletko sinä käynyt tutustumassa? 

https://designfromfinland.com/

Blau__08 (1).jpg
pienempi DFF_merkki_sininen_rgb.png