Luovuutta ja luksusta keittiössä

LOGO DSC_8783-Edit-Edit-2.jpg
LOGOLLA DSC_8786-Edit-2.jpg
Kuvaus: Karla Nyman Stailaus: Elisa Wirkkala

Kuvaus: Karla Nyman Stailaus: Elisa Wirkkala

Ciao!

Tiesitkö, että keittiöön voi suunnitella vaikka millaisia ratkaisuja? On ihanaa, kun keittiö on käyttäjänsä näköinen!

Blaulla on uutuutena kuvissa näkyvä kaappiin integroitu vesipiste. Se on sijoitettu koko seinän korkuisten kaappien sisäpuolelle. Keittiön allastasossa ovet saa liu’utettua kätevästi kaapin sivuun pois tieltä.

Avokeittiön halutaan sulautuvan oleskelutilaan. Vesipistekaappi on loistava ratkaisu saada keittiöstä vieläkin kalusteenomaisempi. Näin myös kiireen yllättäessä sotkut saa tarpeen tullen piilotettua vierailta. Nerokasta, eikö?

Vesipistekaapin välitilassa on pronssin sävyistä peilipintaa, kaapin yläosaan saakka. Taso taas on rakastettua komposiittimateriaalia, eli Terrazzoa.

USKALLA RÄVÄYTTÄÄ

Aamiaiskaapin ovien taakse voit piilottaa samaan paikkaan keittiön pienkoneet sekä eniten käytössä olevat astiat.

Miksi puhutaan vain aamiaiskaapista? Samalla mekanismilla pystyy toteuttamaan moneen eri käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen erilaisia ratkaisuja: Vesipistekaappi, kalanperkauskaappi rosteritasolla tai joka miehen unelmana oma lihanleikkauskaappi! Heh.

Tämä on mahtava esimerkki siitä, että suunnittelussa on vain taivas rajana! Mitä jos valitsisitkin valkoisen sijasta pastellia? Tai ehkä tummanpuhuvaa ja rohkeaa? Kun koti on omia tarpeita ajatellen ja intohimolla suunniteltu, on kodista iloa moniksi vuosiksi.