Eteinen on kodin käyntikortti

CIAO!

Tässä sinulle muutama inspiraatiokuva Blaun näyttävistä eteisratkaisuista. Kurkkaa alas!

Kuva1 Kuvaus: Mikael Pettersson, Asunto: Reventure Homes

Kuva1 Kuvaus: Mikael Pettersson, Asunto: Reventure Homes

KOMPAKTIT RATKAISUT

Monet kaupunkikodit voivat olla eteisestä ahtaan oloisia. Jos eteinen tuntuu liian käytävämäiseltä, hyvä vaihtoehto on korkeiden kaappien sijasta hyötykäyttää tila avarammalla ratkaisulla. Se tuo lisää leveyden tuntua, sekä siistin ja ilmavan yleisilmeen.

Penkki tai laskutaso on käytännöllinen eteisessä. Tason alta löytyy säilytystilaa kengille ja tekee ratkaisusta monikäyttöisen. Viimeistellyn ilmeen saa lisäämällä kauniit naulakot, ja takit esille. Muutamilla ripustuskoukuilla voit laittaa myös lempi laukkusi kauniisti esille.

Blau_Löykkikuja6_72 ppi_04 (1) (2).jpg

LAATU JA AJATTOMUUS

Uudisrakennuksissa kaikki suunnitellaan harkitusti alusta loppuun. On tärkeää suosia laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät aikaa. Puu tuo lämmön tähän kauniiseen eteiseen ja se on ajaton vuodesta toiseen.

Eteinen on kodin käyntikortti. Siisti ja kaunis eteinen on ilo paitsi ovella pyörähtäville, niin ennen kaikkea päivittäiseen käyttöön useamman vuoden ajan.

Kuva2&3 Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Peeta Peltola

Kuva2&3 Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Peeta Peltola

TARPEET HUOMIOIDEN

Liukuovi on klassikko. Se toimii lähes jokaisessa tilassa. Peililiukuovet ovat hyvä valinta, koska ne toimivat sekä kokovartalopeilinä, avartavat tilaa sekä tuovat tilaan valoa. Liukuovikaappeihin on saatavilla säilytysjärjestelmiä ja vetolaatikoita. Tässä sisäänkäynnissä peiliovikaappi heijastaa kauniisti kodin muihin tiloihin. Peilistä voi lisäksi kaupungille lähtiessään vilkaista, että asu sekä hymy ovat kohdillaan!