Säilytyskaluste osaksi sisustusta

Ciao!

Säilytyskalusteiden toteuttamisessa on monia mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia. Sen ei tarvitse olla vain tavaroiden säilytyspaikka. Se voi tuoda tilaan uudenlaista persoonaa, mielenkiintoa ja iloa aisteille.

Puhtaat linjat, vaaleat värit ja ripaus messinkiä tekee tästä Blaun toteuttamasta kaapistosta kauniin kokonaisuuden. Kaapin scandinaavinen muotoilu kehystää samalla sänkyä ja sulautuu kauniisti tilaan. Se kätkee sisälleen paljon säilytystilaa. Vaatekaappi voi olla samaan aikaan kaunis sisustuselementti, kuin vaatteiden järjestyksen pitäjä.

Blau_Tehtaankatu25_03 (5) (1).jpg
Blau_Tehtaankatu25_02 (4) (1).jpg
Blau_Myymälä_13 (1) (1).jpg

Blaun leijuvassa tasossa yhdistyvät muuntautumiskyky, ajattomuus ja ilmavuus, ja sulautuu kauniisti osaksi muuta sisustusta. Ratkaisu on upean vähäeleinen ja toimii erityisen hyvin olohuoneissa tai eteistiloissa. Blaun leijuva taso valmistetaan omien mittojen mukaan.

Meillä materiaalivalinnoilla ja mitoilla on lähes rajaton valikoima. Olisiko taso ehkäpä marmoria, terrazzoa, tai kvartsia? Ovet maalattuna tai viilutettuina? Tule tutustumaan eri mahdollisuuksiin Blaun Helsingin myymälään!