Kaunis ja käytännöllinen keittiösaareke

Ciao!

Keittiösaareke on mainio vaihtoehto, kun halutaan lisätilaa ja käytännöllisyyttä. Se toimii sekä säilytystilana, mahdollistaen samalla seurustelun sen ympärillä vaikka ruoan valmistuksen yhteydessä. Se tuo tilaan avaruutta ja on tyylikäs lisä avokeittiön ja oleskelutilan välille.

Saarekkeeseen on mahdollista integroida kodinkoneita tai altaan helpottamaan ruoanlaittoa. Työtason alle voi myös vaihtoehtoisesti jättää syvennyksen, jolloin tilaa jää istuinjakkaroille ja mahdollistaa ruokailun saarekkeen äärellä.

Blau__04 (1).jpg
Blau__01 (1).jpg
Blau__02 (1).jpg

Tässä kohteessa keittiö ja ruokailutila yhdistyvät upeasti. Saarekkeessa on rutkasti säilytystilaa. Sen syvyyden ansiosta kaappitilaa on tason molemmille puolille. Keittiö toteutettiin Helsinkiin ullakkohuoneistoon. Tilassa oli omat haasteensa, jotka otimme heti keittiösuunnittelun alussa huomioon. Keittiö räätälöitiin asiakkaan tarpeet sekä tila huomioiden, josta syntyi upean rauhallinen kokonaisuus. Kattopaalut viimeistelevät upean kokonaisuuden. Keittiö on nykyaikainen ja ajaton. Kodinkoneet on integroitu kalusteisiin, jolloin yleisilme on seesteisen rauhallinen.

Kuvaaja: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones