Puu palaa keittiöihin

Ciao!

Uuden keittiön ideointi on hyvä aloittaa rauhassa kotona, keräämällä inspiroivia kuvia itseä miellyttävästä tyylistä ja materiaaleista. Se ei kuitenkaan haittaa jos ideoita ei ole vielä syntynyt. Me autamme sinua löytämään materiaalit juuri sinun keittiöösi. Blaulla on laaja valikoima materiaaleja, joista kootaan suunnittelun yhteydessä materiaalikartta.

Tässä keittiössä haluttiin käyttää luonnollisia materiaaleja ja sävyjä. Tässä on yksi esimerkki, mistä keittiö sai alkunsa. Ensin löydettiin asiakasta miellyttävät materiaalit, jonka jälkeen alettiin suunnittelemaan kokonaisuutta.

Kuva & Stailaus: Minna Jones

Kuva & Stailaus: Minna Jones

Blau_Hermannin rantatie 12B_01-2 (1).jpg
Blau_Hermannin rantatie 12B_07-3 (1).jpg
Kuva: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

Kuva: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

Helsingin Kalasataman kattojen ylle toteutettiin näyttävä keittiö. Toteutimme yhdessä Sisustusarkkitehti Christina Wareliuksen/ Pen & Hammerin kanssa keittiön, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu.

Pähkinäpuun viilukuvio jatkuu kauniisti yhtenäisenä. Se tekee keittiöstä näyttävän ja eheän. Harmaa kvartsitaso on pinnaltaan orgaaninen Ja sopii erinomaisesti keittiökalusteiden kanssa. Taso jatkuu näyttävästi seinälle. Messinki on keittiössä isossa roolissa yksityiskodilla. Tapwellin hana & allas on kuin luodut yhteen. Keittiö on hyvin kalusteenomainen, sillä siihen on integroitu kodinkoneet piiloon.

Mitä mieltä olet?