Blaun 3 tärppiä keittiön järjestämiseen

Ciao!

Inspiroiduimme kirjoittamaan keittiön järjestämisestä. Sinäkin olet varmasti vähintäänkin kuullut sanan KonMari, joka on saanut monet ihmiset innostumaan järjestämisestä. Ajatus siitä, että kaikella on paikkansa, tuo rauhan tyyssijan. Haluamme jakaa keittiön järjestykseen uusia ja käytännöllisiä ratkaisuja.

Laatikko kuva 1 logolla IMG_2474Blau some.JPG
laatikko kuva 2 logolla IMG_2465Blau some.JPG

1 VETOLAATIKOIDEN JÄRJESTÄMINEN JAKOLAATIKOILLA

Vetolaatikoiden jakolaatikot mahdollistaa, että kaikella on oma paikkansa. On tietysti hyvä käydä ensin ajan kanssa läpi, mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei. Oi se ihana tunne, kun tietää tarkkaan missä mikäkin on. Jakolaatikot ovat modulaarisia eli ovat muokattavissa tarpeiden mukaan. Blaulla suunnittelmasi yhteydessä huolehdimme, että keittiö on myös käytännöllinen sisältä. Meiltä saat monipuolisesti erilaisia värejä ja materiaaleja laatikoiden sisuksiin.

IMG_4346.jpg
IMG-4348.jpg

2 SEINILLE NÄKYVILLE KÄDEN ULOTTUVILLE

Kokkaajan lempi keittiövälineet on nyt sallittua laittaa esille. Tämä ei myöskään vähennä tilaa tasopinnoilta. Tyhjän seinätilan voi täyttää hauskasti ripustamalla arkiset ja iloa tuovat esineet esille. Näin ne ovat aina helposti saatavilla.

IMG_4324.jpg

3 SELKEÄ ULKOA, KÄYTÄNNÖLLINEN SISÄLTÄ

Vetokaappi, jonka sisälle kätkeytyy sisälaatikoita selkeyttämään yleiskuvaa keittiössä. Viimeaikoina keittiöistä on haluttu tehdä entistä kalusteenomaisempia. Tiloista halutaan yhtenäisempiä, joka onnistuu materiaalien jatkuvuudella ja selkeillä linjoilla. Tärkeää on ulkomuodon lisäksi, että keittiö kätkee sisälleen säilytystilaa ja omat paikat tavaroille.