Keittiön aamiaiskaappi

Kuva1: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

Kuva1: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

P5250046logo.jpg
Kuva2&3: Kuvat: Minttu Storgårds, Stailaus: Peeta Peltola

Kuva2&3: Kuvat: Minttu Storgårds, Stailaus: Peeta Peltola

Kuva4: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones

Kuva4: Kuvaus: Mikael Pettersson, Stailaus: Minna Jones


Aamiaiskaappi on tämän hetken puhutuimpia keittiötrendejä. Jos suunnittelet keittiöremonttia, aamiaiskaappi voi olla arkesi pelastaja, samalla tuoden siihen ripauksen luksusta.

TYYLIKÄSTÄ JA KÄYTÄNNÖLLISTÄ

Kaapin ovien taakse voit piilottaa samaan paikkaan keittiön pienkoneet sekä eniten käytössä olevat astiat. Lisäksi samassa paikassa säilyy esimerkiksi arjen muro- tai muut hiutalepaketit. Miten vain, mikä tuntuu sinusta parhaimmalta! Aamun keittiöaskareet sujuvat helposti kun kaikki löytyy samasta paikasta käden ulottuvilta, ja näin myös keittiön yleisnäkymä pysyy siistimpänä.

TARPEIDESI MUKAAN RÄÄTÄLÖITYNÄ

Me tahdomme luoda juuri sinulle parhaan ratkaisun. Aamiaiskaappia käyttäessä ovet saa liu’utettua kätevästi kaapin sisälle pois tieltä. Ovet on saatavana myös taiteovimekanismilla, joka on toimiva ratkaisu esimerkiksi jos tilaa on rajoitetusti. Aamiaiskaapin sisälle voi sisällyttää vetolaatikoita tai hyllytasoja. Sisälle saa asennettua myös valaisimet sekä pistorasiat.

Löytyisikö teidän kodista tarvetta aamiaiskaapille?