Blogiterveiset ja Terrazzo

CIAO!

Kyllä, me Blaulla perustimme oman blogin! Haluamme tarjota inspiraatiota ja vinkkejä kaikille, jotta kynnys kodin keittiöiden, kylpyhuone- sekä säilytyskalusteiden toteuttaminen ei jäisi vain ajatuksen tasolle. Olemme innovatiivinen ja aikaansa seuraava yritys. Meiltä löydät ja saat aina ajankohtaista suunnittelua ja palvelua.

Tulet jatkossa löytämään blogistamme; Inspiroivia materiaalikuvia, ihania ideoita pursuvia trendibongauksia alan messuilta, sisältöä uusista tuotteista, kuvia valmiista toteutuksista ja niiden syntymisestä, Blaun omista tapahtumista ja paljon muusta.

Jätä kommenttikenttään viestiä, jos sinulla herää kysymyksiä tai toiveita kirjoituksiin liittyen.

IMG_3408Blau instaBlau insta1 LOGOLLA (1).JPG
IMG_3381Blau instaBlau insta1 LOGOLLA (2) (1).JPG

 

Tässä kuussa terrazzo tasomme on herättänyt paljon kiinnostusta. Eikä ihme, sitä ei nimittäin ole Suomesta aikaisemmin saanut tasoina. No, mikä se terrazzo sitten on? Se on saanut alkunsa Italiasta, kun marmorin ylijäämää alettiin hyödyntämään. Terrazzo koostuu marmorista, kvartsista, graniitista ja lasista, jotka on asetettu sementtiin ja viimeistelty kiillottamalla. Se on komposiittimateriaali, eli ekologinen ja laadukas vaihtoehto.

Mitä sanot, terrazzo vai marmori?

Inspiroivia hetkiä toivoen,

Blaun tytöt

 

Kuvat ja stailaus: Minna Jones