Blau4939 (1).jpg

KEITTIÖ ILMAN KOMPROMISSEJA

Mieti miten ihanaa olisi jos keittiösi tehtäisiin ihan oikeasti mittatilauksena ilman valmismallistojen rajoitteita!

Blau on vuonna 2016 perustettu nuori, innovatiivinen ja aikaansa seuraava yritys, jonka päätuote on asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöidyt keittiöt. Keittiöiden lisäksi Blaun alta löytyvät kodin kaikki kiintokalusteet vaatekaapeista, kylpyhuoneen kaappeihin, erityyppisiä leijuvia tasoja unohtamatta. Blaussa panostamme suunnitteluun, palveluun ja korkealuokkaisiin materiaaleihin. Etsimme aina asiakkaan kanssa yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun. Mitoitus, värit, materiaalivaihtoehdot eivät ole unelmiesi tiellä, vaan tekevät niistä totta.

KOTIMAISUUS JA DESIGN

Blaulle myönnettiin elokuussa 2017 Suomalaisen Työn Avainlippu- merkki ja kesäkuussa 2018 myös Design from Finland- sekä Design District Helsinki -merkit. Merkit myönnetään ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, tuotannolle, osaamiselle ja laadulle. Merkkien arvot kulkevat työssämme aina mukana ja ovat tärkeitä yrityksellemme.

SINUN IDEASI TOIMIVAKSI KOKONAISUUDEKSI

Valintoihin ja suunnitteluun saat avuksesi tiimimme kokeneet suunnittelijat, jotka piirtävät toiveidesi mukaisen ja arjessa toimivan ehdotuksen.

TAVOITTEENA TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Suunnittelijamme ovat suunnitelleet tuhansia keittiöitä erilaisiin koteihin. Blaulla laatu koostuu ajattomuudesta, hyvistä materiaaleista, kestävyydestä ja toimivuudesta. Toimivat kodit ovat intohimomme, siksi tyytyväinen asiakas on meille paras palkinto. Meidän kanssamme keittiöhankkeesi on osaavissa käsissä ja tekemistä vaille valmis.

Terveisin,
Blaulaiset