Blau_Materiaalit_01.jpg

Klassisen kaunis NUDE

Nude on sisustusvärien kestosuosikkeja, joka sopii ihanasti yhteen ruskean, sinisen ja harmaan pehmeiden sävyjen kanssa. Lempeässä Nude-värimaailmassa on helppo viihtyä ja rentoutua. Jos kaipaat nuden rinnalle pientä särmää, valitse pehmeän sävyiseen kalusteoveen mustat tai metallinsävyiset vetimet.

 
Blau_Materiaalit_02.jpg

NAVY on klassikko - myös sisustuksessa 

Sininen tuo lähes jokaiselle mieleen rakkaita muistoja. Sitä on käytetty kodin sisustamisessa iät ja ajat - aikaisemmin ennen kaikkea rauhoittavana värielementtinä kylpyhuoneissa ja makuuhuoneissa. Tänä päivänä sininen saa loistaa voimakkaana ja juhlavana keittiön ovissa kultaisen tai messinkisen vetimen tai hanan seurana. Sitä käytetään ylellisenä katseenvangitsijana rohkeasti kodin eri pinnoilla. Valkoinen marmorinen tai tamminen pöytätaso pehmentävät kauniisti syviä ja rohkeita sinisen sävyjä.

 
Blau_Materiaalit_03.jpg

USVA tarjoaa luottosävyjä sisustamiseen

Suomalaisessa ja skandinaavisessa sisustuksessa on kautta aikojen osattu käyttää kauniisti harmaan eri sävyjä. Tämän päivän suosituimmat harmaan sävyt ovat luonnon omista paleteista lainattuja, kylmiä ja maanläheisiä. Upea lopputulos syntyy yhdistämällä niihin vaaleaa puuta ja ruskean eri sävyjä. Jos taas haluat piristää tai koristaa harmaata, nosta sen rinnalle näyttäviä pieniä yksityiskohtia messingistä ja kuparista.

 
Blau_Materiaalit_04.jpg

VIHREÄN ERi sävyt loistavat metsässä

Metsä tuo mieleemme luonnon, kevään ja alkukesän vihreän eri sävyt. Kodin sisustamisessa vihreä on nousemassa yhdeksi suosikkiväriksi. Rohkeimmat maalaavat seinäpintoja erittäin tummilla ja syvillä vihreä sävyillä, raikkautta kaipaavat taas suosivat vaaleampaa ja kirkkaampaa vihreää. Vihreä värimaailma tarjoaa sisustajalle runsaasti mahdollisuuksia kodin persoonallisen ja viihtyisän ilmeen luomiseen.

 
Blau_Materiaalit_05.jpg

designerit ja rohkeat sisustajat rakastavat okraa

Okran, punaisen ja oranssin, sävyjä käytetään designmaailmassa rohkeasti - ja kaikkialla. Punaisen tummat eri sävyt taipuvat moneen kodin sisustamisessa, ne lisäävät kodikkuutta ja korostavat lämmintä tunnelmaa. Rohkeat sisustajat ovat aina rakastaneet punaisella leikkimistä ja he raikastavat usein tummanpuhuvaa kokonaisuutta teräksisillä yksityiskohdilla.

 
Blau_Materiaalit_06.jpg

ROSAssa on myös draamaa

Rosa kasvattaa suosiotaan kodin sisustamisessa. Se on yksi tämänkin kauden trendiväreistä. Hento rosa rauhoittaa ja luo lämmintä tunnelmaa. Se myös toimii täydellisesti eri puulajien ja harmaan sävyjen seurana - puhumattakaan punajuuren tai mustan vahvoista sävyistä. Yllättäen rosan kanssa kaikki on mahdollista kodin sisustamisessa.