Blau_Materiaalit_01.jpg

Klassisen kaunis NUDE

Nude on sisustusvärien kestosuosikkeja, joka sopii ihanasti yhteen ruskean, sinisen ja harmaan pehmeiden sävyjen kanssa. Lempeässä Nude-värimaailmassa on helppo viihtyä ja rentoutua. Jos kaipaat nuden rinnalle pientä särmää, valitse pehmeän sävyiseen kalusteoveen mustat tai metallinsävyiset vetimet.

 
Blau_Materiaalit_02.jpg

NAVY on klassikko - myös sisustuksessa 

Sininen tuo lähes jokaiselle mieleen rakkaita muistoja. Sitä on käytetty kodin sisustamisessa iät ja ajat - aikaisemmin ennen kaikkea rauhoittavana värielementtinä kylpyhuoneissa ja makuuhuoneissa. Tänä päivänä sininen saa loistaa voimakkaana ja juhlavana keittiön ovissa kultaisen tai messinkisen vetimen tai hanan seurana. Sitä käytetään ylellisenä katseenvangitsijana rohkeasti kodin eri pinnoilla. Valkoinen marmorinen tai tamminen pöytätaso pehmentävät kauniisti syviä ja rohkeita sinisen sävyjä.

 
Blau_Materiaalit_03.jpg

USVA tarjoaa luottosävyjä sisustamiseen

Suomalaisessa ja skandinaavisessa sisustuksessa on kautta aikojen osattu käyttää kauniisti harmaan eri sävyjä. Tämän päivän suosituimmat harmaan sävyt ovat luonnon omista paleteista lainattuja, kylmiä ja maanläheisiä. Upea lopputulos syntyy yhdistämällä niihin vaaleaa puuta ja ruskean eri sävyjä. Jos taas haluat piristää tai koristaa harmaata, nosta sen rinnalle näyttäviä pieniä yksityiskohtia messingistä ja kuparista.

 
Blau_Materiaalit_04.jpg

VIHREÄN ERi sävyt loistavat metsässä

Metsä tuo mieleemme luonnon, kevään ja alkukesän vihreän eri sävyt. Kodin sisustamisessa vihreä on nousemassa yhdeksi suosikkiväriksi. Rohkeimmat maalaavat seinäpintoja erittäin tummilla ja syvillä vihreä sävyillä, raikkautta kaipaavat taas suosivat vaaleampaa ja kirkkaampaa vihreää. Vihreä värimaailma tarjoaa sisustajalle runsaasti mahdollisuuksia kodin persoonallisen ja viihtyisän ilmeen luomiseen.

 
Blau_Materiaalit_05.jpg

designerit ja rohkeat sisustajat rakastavat okraa

Okran, punaisen ja oranssin, sävyjä käytetään designmaailmassa rohkeasti - ja kaikkialla. Punaisen tummat eri sävyt taipuvat moneen kodin sisustamisessa, ne lisäävät kodikkuutta ja korostavat lämmintä tunnelmaa. Rohkeat sisustajat ovat aina rakastaneet punaisella leikkimistä ja he raikastavat usein tummanpuhuvaa kokonaisuutta teräksisillä yksityiskohdilla.

 
Blau_Materiaalit_06.jpg

ROSAssa on myös draamaa

Rosa kasvattaa suosiotaan kodin sisustamisessa. Se on yksi tämänkin kauden trendiväreistä. Hento rosa rauhoittaa ja luo lämmintä tunnelmaa. Se myös toimii täydellisesti eri puulajien ja harmaan sävyjen seurana - puhumattakaan punajuuren tai mustan vahvoista sävyistä. Yllättäen rosan kanssa kaikki on mahdollista kodin sisustamisessa.

logolla 1 _Blau some _ vetimet + matskut.JPG

SÄVÄYTÄ OIKEILLA VEDIN Valinnoilla

Maanläheiset hiekan, puun ja muiden luonnonmateriaalien värit takaavat täydellisen lopputuloksen.

logolla 2 _ Blau some _ vetimet ja matskutBlau some _ vetimet ja matskut (1).JPG
logolla 3 _ Blau some _ vetimet ja matskut (1).JPG
logolla 4 _ Blau some _ vetimet ja matskut (1).JPG
IMG_2550 (1) minna jones _ BLAU_preview3.jpeg

Materiaalit, jotka pysyvät SUOSIOSSA

Tuoreimpina vedintrendeinä näkyvät edelleen kromi ja musta, mutta myös vahvasti messinki, kupari ja nahka. Esimerkiksi marmori yhdistettynä messinki- tai kuparivetimiin luo tilaan häkellyttävän kauniin katseenvangitsijan!

IMG_2498 minna jones _ BLAU kopio_preview2.jpeg

Vetimet, joissa näkyy vaikutteita menneisyydestä

Kauniit ja ajattomat lankavetimet sopivat lähes mihin tahansa.

IMG_2506 minna jones _ BLAU_preview.jpeg

korkealaatuista suunnittelua

Vetimissä toiminnallisuus on kaiken perusta. Oikeanlainen suunnittelu ja korkealaatuinen materiaali, joka kestää kauan ja patinoituu arvokkaasti. Näissä kauniissa lankavetimissä on käytetty ympäristöystävällistä luonnonkumi nahkaa.

IMG_2510 minna jones _ BLAU_1_preview4.jpeg

MUSTA ON UUSI MUSTA

Tummanpuhuvalla sisustuksella saa tilaan dramatiikkaa ja ryhtiä.

IMG_2506 minna jones _ BLAU_preview1.jpeg

vedin viimeistelee kokonaisuuden

Eri materiaaleja ja muotoja yhdistelemällä saa luotua kauniin ja persoonallisen lopputuloksen. Oikeanlaiset ja harkitut yksityiskohdat viimeistelevät keittiösuunnitelmasi.